Mye skryt til Nani

Kan VM vekke Nani til live igjen som fotballspiller?

Som United-fan har det vært vondt å se hvordan Nani har gått fra å være en av Europas beste til en middelmådighet i United.

Etter å ha skapt et tosifret antall mål og målgivende i flere år, og 10 mål og 12 målgivende i toppsesongen 2011/12, har pila pekt rett nedover de siste par årene. I fjor ble det totalt åtte målpoeng, og denne sesongen bidro han bare med ett eneste målpoeng for United.

God mot Hellas

Lørdag var han imidlertid en av Portugals aller beste i VM-oppkjøringskampen mot Hellas. Det ser man også av rapportene rundt omkring i Europa etter kampen.

Les vår vurdering her: Nani i form

– Portugals klart største trussel. Leverte en rekke farlige innlegg, og var også nær ved å score selv, skrev goal.com – og ga ham 3,5 av fem mulige stjerner. Det var best av alle på Portugal.

Whoscored.com ga ham 7,0 på en skala opp til 10, selv om det skal sies at midtstopper Ricardo Costa stakk av med Portugals beste-prisen der, etter 7,1 av 10 mulige poeng.

Nettsiden portugoal.net fastslår at Nani imponerte i sitt referat, og sjefen for nettsiden var klar på twitter etterpå:

Så er spørsmålet om Nani, som har kontrakt med United i ytterligere fire år, kan få en ny vår med et godt VM og så spill under Louis van Gaal.

Det kan bare tiden vise.