MUST truer med rettslige skritt: – Fansen behandles som annenrangs borgere

Supporterorganisasjonen MUST har gjennom ITN Solicitors sendt et brev til Hammersmith & Fulham Council – de relevante lokale myndighetene – hvor de oppfordrer dem til å gjøre om på avgjørelsen om å redusere mengden billetter United-fansen får til bortekampen mot Chelsea.

denne artikkelen forklarte MUST-komitémedlem Oli Winton for våre lesere hvorfor United-fansen reagerer så sterkt på avgjørelsen.

MUST ønsker at bortefansen skal få alle de billettene de opprinnelig skulle få, og fordi dette haster forventer de svar innen 12.00 (engelsk tid) på fredag. Hvis dette svaret ikke kommer, eller hvis det ikke gjøres noe med avgjørelsen, så gir de uttrykk for at de går til rettslige skritt ved å søke om en høring i Storbritannias høyesterett.

En MUST-talsmann la til følgende kommentar i en pressemelding:

– At en interesseorganisasjon for supportere involverer advokater er alltid siste utvei, men nok er nok. United-fans, og fotballsupportere generelt, har fått nok av å være på mottakersiden av urettferdige og irrasjonelle avgjørelser av myndigheter og politi som ser ut til å vurdere oss som et ordensproblem for allmennheten heller enn ordinære folk som koser seg på tur. Billetter hadde blitt solgt for denne kampen, og fansen behandles som annenrangs borgere.

Supporterklubben har et samarbeid med MUST, noe dere kan lese mer om her.