Mkhitaryan klar mot Liverpool?

Jose Mourinho skal være lettet.

En aldri så liten gladsak i kveld, om dette stemmer. Henrikh Mkhitaryan skal altså være klar til mandagens oppgjør, om vi skal tro vanligvis troverdige James Ducker i The Telegraph.

Armeneren som ble hentet fra Borussia Dortmund i sommer, kom med store lovord og godt målpoeng-snitt fra Bundesligaen. Etter en forholdsvis imponerende preseason, måtte Mkhitaryan innfinne seg med å starte på benken de første kampene i serien.

Ble igjen i Manchester

Sin første start fikk han mot Manchester City, men etter en heller svak prestasjon i første omgang ble han byttet ut i pausen. Om han pådro seg lårskaden i den kampen, eller i landskampen mot Tsjekkia helgen tidligere, er noe usikkert.mkhitaryan (650 x 358)

Det vi vet, er at skaden har holdt han ute av spill siden, og Manchester United sendte en formell forespørsel til den armenske fotballforbundet, hvor de ba om at Mkhitaryan skulle få bli på Carrington for å fortsette rehabiliteringen. Dette fikk han lov til – og nå skal han være klar igjen.

Viktig rolle i laget

James Ducker mener også å vite at Mourinho forventer at Mkhitaryan skal bli en viktig spiller for Manchester United allerede denne sesongen, og er lettet over at spilleren vil bli klar til det hektiske programmet som kommer.

Så er spørsmålet om mandagens kamp kommer for tidlig, eller om det er verdt å risikere noe. Jose Mourinho er ikke kjent for å ta unødige sjanser, men alt avgjøres på treningsfeltet frem mot mandag.

Etter kampen mot Liverpool på mandag, får vi Fenerbache på besøk i Europaligaen, før Chelsea venter på Stamford Bridge. Allerede uken etter er det Ligacupen igjen, mot Manchester City, en gyllen mulighet til å ta igjen for det forsmedelige tapet i serien.  

PS! For de som føler at de ikke har sett nok av Henrikh Mikhtaryan, så snakket supporterklubben med Eurosport-kommentator Petter Bø Trosterud som følger Bundesligaen tett, før sesongen. Hva han hadde å si om vår armenske midtbanespiller, kan du lese her.