– Mkhitaryan hadde et problem med Mourinho

Landslagssjefen til Armenia hevder José Mourinho og Henrikh Mkhitaryan hadde et problematisk forhold.

Derfor var 29-åringens overgang til Arsenal en lettelse for Artur Petrosyan.

– Vi er veldig fornøyde med overgangen hans fra Manchester United. Stilen hans vil passe bedre inn i Arsenal, sier Petrosyan, ifølge Telegraph.

– Mitt inntrykk er at Henrikh hadde et problem med treneren, og at det i Arsenal vil være annerledes. Det vil ikke være like mye press på ham defensivt.

LES OGSÅ: Bundesliga-ekspert: – Mourinho har vært for utålmodig

Kom på kant

Tidligere har vi kunnet lese at Mkhitaryan og Mourinho skal ha kommet på kant i forbindelse med en videoanalyse før nyttår.

Den tidligere Dortmund-spilleren fikk knapt spilletid i vinter og gikk motsatt vei da Alexis Sanchez ble hentet til Old Trafford fra Arsenal.

– Jeg tror Mkhitaryan vil bli enda bedre i Arsenal. Etter halvannet år i England kjenner han landet bedre, og Arsenal passer ham. Kunne jeg ha gjort mer for han? Kanskje. Burde han spilt bedre for oss? Kanskje. Men jeg har en god følelse for hele avtalen, sa Mourinho på torsdagens pressekonferanse.

LES OGSÅ: Slik takker Mkhitaryan United-fansen

– Wenger passer ham bedre

Landslagssjef Petrosyan er også overbevist om at Mkhitaryan vil blomstre i langt større grad under Wenger enn han gjorde for Mourinho.

– Jeg tror Wenger passer Henrikh bedre. Han har alltid vært en av de beste spillerne i Premier League, men under Wenger vil han bli enda bedre, sier Petrosyan, som også kunne fortelle at han aldri hadde kontakt med Mourinho direkte.

– Jeg var ikke fornøyd med at Mourinho ikke brukte ham, men det er hans lag, og han vet hva han vil. Det gjorde meg trist å se at Henrikh ikke spilte, så det er godt at han reiste.

LES OGSÅ: Shaw allerede imponert over Sanchez