– Min beste oppkjøring med United så langt

Luke Shaw går nå inn i sin femte sesong som United-spiller, uten at han egentlig har fått vist seg frem fra sin beste side – ennå.

Shaw fikk greit med tillit under oppkjøringen i USA, selv om ikke alt var veldig imponerende. Tatt i betraktning at United ikke har forsterket på venstrebacken i sommer, ligger alt til rette for at Shaw og Young skal kjempe om den posisjonen.

– Det var en tøff, men produktiv oppkjøring. Vi vet hva vi er i stand til og jeg tror alle (spillerne) nå bare gleder seg til å komme ut på banen igjen – nyte Premier League for hva det er verdt, sa Shaw til klubbens hjemmeside. 

– Vi vet alle hvor viktig en rask og effektiv start (på sesongen) er. Vi vil ha tre poeng med en gang, og så kan vi holde flyten gående gjennom hele sesongen. Denne sesongen kan vi gjøre det. Vi er veldig sterke. Samtlige er  tilbake fra VM, stemningen er god og alle er klare for en sterk sesong.

Med bare to dager igjen til seriestart, er det usikkert om spillere som Jesse Lingard, Ashley Young og Paul Pogba er klare for spill. Luke Shaw lar seg ikke bekymre over det.

– Etter min mening så har vi en fantastisk tropp med god dybde, og alle spillere bidrar på sin måte. De har kommet tilbake nå (spillerne som har deltatt i VM), og det ville ikke overrasket meg om noen av de er involvert på fredag. Alle her ønsker å spille i serieåpningen, og å hjelpe laget med å bygge noe spesielt denne sesongen.

Til tross for at han ikke kom spesielt godt ut på united.nos USA-børs, er spilleren selv mer enn klar til dyst når Leicester kommer på besøk til Old Trafford på fredag.

– Jeg føler meg veldig bra – og er veldig klar for fredagens kamp. Hvis du tenker på antall minutter og kamper, så har dette vært min beste oppkjøring med United så langt. Jeg vet at jeg kan bli bedre, men det viktigste er å opparbeide en god form, og jeg føler jeg har fått nok spilletid til å være klar til fredag, avsluttet Shaw.