Fryktelig, horribelt, grusomt

Lite stemte på sørkysten. Brighton hadde stort sett full kontroll på United.

Det var ikke dette vi håpet på, akkurat.

Brighton er et godt hjemmelag, men at vi skulle slippe inn tre mål i førsteomgangen, det var ikke det vi ventet, men spesielt Glenn Murray skapte fullstendig kaos i United-forsvaret.

Murray scoret kampens første mål da han klarte å komme seg fri fra Victor Lindelöf etter et innlegg fra Brightons venstreside, og rett etterpå doblet Brighton ledelsen. Eric Bailly laget en corner på klønete vis, og etter litt klabb og babb fikk Shane Duffy utnyttet den, og det stod 2-0 etter to marerittminutter.

Romelu Lukaku headet inn en redusering etter forarbeid av Luke Shaw, men før dommer blåste til pause var Brighton tilbake i tomålsledelse etter at Bailly laget et unødvendig straffespark som Pascal Gross ekspederte i mål.

United skapte stort sett ingenting i andreomgangen, men på overtid reduserte Paul Pogba på straffespark etter at Fellaini ble felt.

Se mer om kampforløpet i liveoppdateringen nederst i saken.

Brighton & Hove Albion 3–2 (3-1) Manchester United

Falmer Stadium, Premier League

Mål: 1-0 Glenn Murray (25.), 2-0 Shane Duffy (27.), 2-1 Romelu Lukaku (34.), 3-1 Pascal Gross (44., straffespark), 3-2 Paul Pogba (90+5.).

Brighton: Ryan; Montoya, Dunk, Duffy, Bong, Knockaert, Stephens, Propper, March, Gross, Murray.
Innbyttere: Button, Balogun, Kayal, Bissouma, Jahanbakhsh, Locadia.

Manchester United: De Gea; Young, Lindelöf, Bailly, Shaw; Fred, Pereira (Lingard, 46.), Pogba; Mata (Rashford, 46.), Lukaku, Martial (Fellaini, 60.).
Ubenyttede innbyttere: Grant, Smalling, Herrera, McTominay.