– McTominay er en maskin

Michael Carrick skryter av Ole Gunnar Solskjær, Scott McTominay og Mason Greenwood.

Ole Gunnar Solskjær og Michael Carrick har et veldig tett forhold med hverandre i United. Uniteds tidligere midtbanegeneral og kaptein sier i et lengre intervju med The Times at han stortrives med å jobbe sammen med nordmannen.

– Ole har vært fantastisk på måten han har representert seg selv og klubben, og han er absolutt flott å jobbe med. Jeg er sikker på at spillerne elsker å spille for ham. Det er en god blanding. 

– I fotball kan ofte den langsiktige planen bli litt glemt, men det er alltid noe vi jobber mot. Det vil alltid være noen humper på veien, men det takler han bra.

RADARPAR: Michael Carrick og Ole Gunnar Solskjær har begynt å få ting på stell i United.

Mektig imponert av McTominay

Michal Carrick gir også skryt til Scott McTominay:

– Scott er desperat etter å lære, desperat etter å gjøre det bra og desperat etter å vinne med denne klubben. Det er fantastisk å jobbe med ham hver dag fordi han er så desperat etter å ta i mot informasjonen du gir. Det gjør jobben min mye enklere. 

Skotten signerte nylig en ny kontrakt med klubben i sitt hjerte og Carrick omtaler midtanespilleren som en «maskin».

– Scott har fysikken og han har vokst inn i sin egen kropp, men det tok ham mye lengre tid enn de fleste. Da han var yngre hadde han vanskeligheter med å vokse raskt, koordinering, balanse og styrke, men nå kan du se at Scott er en maskin.

MASKIN: Det er hvert fall det Michael Carrick omtaler Scott McTominay som.

– Et enormt talent

Det er ikke bare McTominay og Solskjær som får skryt av Carrick. Det gjør også Uniteds gullkalv, Mason Greenwood.

– Mason sin fysikk har endret seg etter fotballpausen (positivt). Han er i den alderen der du ser store forskjeller når det gjelder styrke og høyde. Mason er et enormt talent. 

– Han lærer hele tiden, og ikke bare om fotball. Han vokser opp og han lærer hvordan han skal oppføre seg utenfor banen. Alt er en del av prosessen av å være 17-18 til 21-22 år gammel.

TALENT: Men Mason Greenwood er fortsatt i en prosess der han lærer.

Lest denne? – United vil slåss om ligagullet igjen snart