– United vil snart slåss om ligagullet

– Manchester United er i fantastisk form og er det store formlaget i øyeblikket, sier Norwich-manager Daniel Farke. Likevel håper tyskeren at laget hans kan overraske Solskjærs menn.

 

Om Manchester United er det store formlaget, kan trolig det motsatte sies om Norwich som har tapt begge sine kamper etter oppstarten av Premier League, og i tillegg ligger desidert sist på tabellen.

LES OGSÅ: 
Solskjær: – FA-cupen kan bli et springbrett til suksess

– Enestående fart i angrepet

Farke legger ikke skjul på at han mener United er på rett spor under Ole Gunnar Solskjær, og han har latt seg imponere av det han norske kollega har fått til med Manchester United.

– Vi har ikke hatt så store problemer mot noen annen motstander denne sesongen som vi hadde mot United. De var rett og slett for gode for oss hjemme, og på Old Trafford hadde vi en svak dag. Vi skapte knapt en sjanse i de to kampene og vil trenge noe helt spesielt lørdag, sier Farke.

SJAKK MATT: – Manchester United har gitt oss mer trøbbel enn noe annet lag denne sesongen, sier Norwich-manager Daniel Farke. Her jubler United-spillerne for den ene av Marcus Rashfords to scoringer i hjemmekampen mot Norwich i januar da United vant 4-0.

Norwich-manageren tror ikke det vil ta lang tid før United igjen kjemper om ligatittelen i England.

– Det vil skje ganske snart. De har fantastiske spillere over hele banen, og farten i angrepet deres er enestående og taktisk sett har de mange strenger å spille på, sier 43-åringen.   

– United vil være sultne på suksess

Lørdag er det imidlertid FA-cupen som gjelder og Norwich-manager Farke sier Ole Gunnar Solskjær leder en av verdens største og mest suksessfulle klubber.

– Derfor kommer de også til å være sultne på å vinne et av verdens mest prestisjetunge troféer. Cupturneringer er alltid litt spesielle og vi har kommet hit etter tre veldig gode bortekamper, sier Farke.

TRENGER MAGI: Norwich.manager Daniel Farke håper Teemu Pukki og de andre Norwich-spillerne kan vise seg fra en helt annen side enn i ligakampene mot United.

Tyskeren må muligens unnvære spissen Josip Drmic som sliter med en vond ankel, og Grant Hanley, Christoph Zimmermann og Sam Byram er alle skadet og ute resten av sesongen.

I likhet med Solskjær mer enn antyder Farke at det vil bli flere endringer på laget fra den forrige Premier League-kampen mot Everton.

Da startet noe overraskende Todd Cantwell, Emiliano Buendia og Teemu Pukki på benken. 

– Det er ikke smart å bytte alle elleve, men det gir mening å gjøre noen endringer. Vi har hatt to dager til å hente oss inn på, men vi har spilt i en varme som gjør det naturlig å rotere på laget, sier Farke.