Mange vil hylle Solskjær

Billettkontoret på Old Trafford opplyser at det er solgt over 60.000 billetter til lørdagens Testimonialkamp for Ole Gunnar Solskjær.

Manchester United møter spanske Espanyol på Old Trafford lørdag ettermiddag, i kampen hvor Ole Gunnar Solskjær skal hylles for sin lange og suksessrike karriere i United. Helt fullt på Old Trafford blir det nok ikke, men det er svært imponerende med et tilskuertall som beveger seg opp mot 65.000. Også Unicef jubler nok over dette, da Solskjær donerer mye av overskuddet til organisasjonens arbeid med å bygge skoler i Afrika.

Mange nordmenn skal over

Det blir langt flere norske supportere på denne kampen enn hva som er vanlig på en Premier League-kamp. Det er firmaet Travel Partner i Stavanger som har hatt hovedopgaven med å organisere reiser og hotellopphold for norske supportere som vil oppleve kampen live. Opplysninger som firmaet gir, sammenholdt med salg av billetter i Supporterklubben, tyder på at i overkant av 3000 billetter har funnet veien til norske supportere.

Programmet på lørdag

Kampen på lørdag starter kl 15:00 (lokal engelsk tid). Før det skal det skje en del ting på – og utenfor – Old Trafford. VIP Zone-teltet, hvor Ole Gunnar selv skal komme innom før kampen, åpner kl. 12.00. Det er ventet at hovedpersonen er i teltet et sted mellom kl. 13.00 og 14.00. Travel Partner melder at selve arrangementet inne på Old Trafford starter cirka én time før kampen.

Teltet åpent for alle

Travel Partner melder også at VIP Zone-teltet nå vil være åpent for alle. Så langt plassen tilsier vil man kunne kjøpe billett ved inngangen for 10 pund.

Med tog fra London?

Supporterklubben har fått endel henvendelser fra medlemmer som skal tur/retur London på kampdagen. Som sedvanlig om lørdagen er togtilbudet redusert, og vi anbefaler de reisende om å beregne meget god tid på reisen fra hovedstaden og nordover. På de fleste avgangene må dere også beregne å bytte tog minst èn gang.

Celebert besøk

Til Dagbladet sier Diana Law, pressekontakt og medlem av Solskjærs testimonialkomitè, at klubben venter mange gjester på Old Trafford lørdag. Peter Schmeichel, Teddy Sheringham, Jesper Blomqvist, Bobby Charlton, Denis Law, Bryan Robson og David Sadler, er noen av gjestene, og kanskje blir det noen overraskelser også……