Mange Røde til semifinale

England møter Paul Pogbas Frankrike i semifinalen i U17-EM.

England var klare for semifinalen allerede før siste kamp mot Tyrkia, som engelskmennene forøvrig vant 2-1. Midtstopper Tom Thorpe spilte hele kampen, og var med det eneste United-spiller med spilletid. Sam Johnstone og Will Keane, som begge har spilt større roller tidligere i mesterskapet, ble denne gang sittende som ubenyttede reserver.

I semifinalen venter nå Frankrike, med Paul Pogba som en av nøkkelspillerne. Franskmennene var ikke sikret avansement før mandagens kamp mot Sveits, men med en grei 3-1-seier var det ikke lenger tvil. Sveits tok riktignok ledelsen i første omgang, før Yaya Sonogo utliknet tre minutter ut i andre omgang etter et frispark av Pogba. United-unggutten tok frisparket fort og tok dermed Sveits’ forsvar på senga.

Semfinalen mellom England og Frankrike spilles torsdag klokken 16:00, mens den andre semifinalen mellom Spania og Tyrkia har avpark klokken 20:00 samme dag.

Kilde: UEFA.com