– Vi fikk en reaksjon, men til slutt tapte vi for et bedre lag

Ole Gunnar Solskjær etter kampen mot City.

Ole Gunnar Solskjær var ikke fornøyd med alt, men han kunne i det minste se en vesentlig forbedring.

– Vi fikk en reaksjon, både fra fansen og fra spillerne, og vi gjorde et forsøk. I førsteomgang var det nære på noen ganger, med noen kontringsmuligheter, men så ble vi kanskje enten for engstelige eller for ivrige. Vi manglet den siste lille presisjonen eller kvaliteten, men vi var nære.

– Når de scoret de to målene så ble det vanskelig, for vi føler de kunne vært unngått. De skaper et sånt press på deg, og til slutt så svikter det i konsentrasjonen, og de får målet.

Innsatsen var nordmannen uansett fornøyd med.

– Definitivt. Jeg vet ikke hva løpsstatistikken sier, men du kunne helt klart se innsatsen. Vi hadde spillere som løp rundt og ga alt, men til slutt tapte vi for et bedre lag. Vi må akseptere det, men vi kan ikke like det.

– De siste sesongene er det City som har satt standarden i England, og det er dit vi må prøve å komme.

– En må selvsagt ta sjansene sine, og de gjorde det, og vi gjorde det ikke.

Vår livesending på Facebook etter kampen:

Solskjær ble spurt om topp fire-kampen sett i lys av at Arsenal også tapte igjen.

– Søndagens kamp er massiv. Vi, spillerne og supporterne må bli klare til den kampen. Vi har selvsagt analysert dem, og nå må vi bare sørge for at vi møter opp på søndag med den samme innstillingen – og litt mer kvalitet fremfor mål – slik at vi kan få den seieren alle her ønsker seg, og som fansen og spillerne fortjener. For de har gjort en fantastisk innsats for å gi oss en sjanse til å klare det med tre kamper igjen.