Shaw mål

Shaw scoret, England slo tilbake i drama

Luke Shaw besørget en viktig redusering for Engaland i et fyrverkeri av en 2. omgang på Wembley.

Etter en litt halvkjedelig 1. omgang tok det fyr etter pause på Wembley.

Uniteds venstreback ga England fornyet håp og tro da han reduserte til 1-2. Før det hadde Harry Maguire hatt noen marerittaktige minutter for England.

Først laget United-kapteinen straffe som Ilkay Gündogan scoret på, og deretter mistet Maguire ballen da Kai Havertz økte til 2-0 for gjestene.

Luke Shaw reduserte like etter og tenke nytt håp for England-fansen.

Mason Mount utlignet til 2-2 like etter før Harry Kane sendte England i føringen fra straffemerket.

Dramaet var imidlertid ikke slutt, for bare fire minutter etter Kanes scoring, utlignet Havertz for Tyskland etter en tabbe av Nick Pope i England-målet.

Live-oppdatering med de viktigste hendelsene:

Slutt: England – Tyskland 3-3

87 min: England – Tyskland 3-3: Så utligner Tyskland etter en blemme av Pope i England-buret. Newcastle-keeperen gir en unødvendig retur på skuddet fra Gnabry og Havertz får en enkel jobb med å sette inn utligningen.

83 min: England – Tyskland 3-2: Du hendelse. England har snudd kampen på 11 minutter. England får straffe etter at Jude Bellingham blir tatt i feltet. Dommeren tar den etter å ha sett på skjermen og Harry Kane er sikkerheten selv.

Kan England snu kampen fullstendig. Det så ikke slik ut for noen få minutter siden.

75 min: England – Tyskland 2-2: Du hendelse, nå skjer det fort. England utligner etter et strålende skudd av Mason Mount.

72 min: ENGLAND – TYSKLAND 1-2: Luke Shaw reduserer for England. Jude Bellingham er arkitekten og Shaw får stå alene på bakerste stolpe. Skuddet går via en Tyskland-forsvarer, men sniker seg over målstreken. Nå er det kamp igjen.

67 min: ENGLAND – TYSKLAND 0-2: Mareritt for Maguire som mister ballen på Tysklands halvdel. Til slutt er det Kai Havertz som finstiller siktet og treffer perfekt. Nå blir det tøft for England.

51 min: ENGLAND – TYSKLAND 0-1: Tyskland tar ledelsen 1-0. Ilkay Gündogan er sikkerheten selv etter at Harry Maguire felte Jamal Musiala. Dommeren vinket først spillet videre, men bestemte seg kjapt etter å ha blitt anbefalt av VAR om å se episoden på skjermen.

46 min: 2. omgang er i gang

Pause: 0-0

37 min: John Stones må gi seg etter å ha fått en strekk. Kyle Walker kommer inn.

25 min: En fantastisk langpasning fra Luke Shaw åpner opp Tyskland-forsvaret. Raheem Sterling får både tid og rom, men Marc-André Ter Stegen redder mesterlig.

15 min: Fint lite å melde om det første kvarteret på Wembley.

1 min: Kampen er i gang