– Vi må være realistiske

OPPDATERT: Stiller Anderlecht svekket på Old Trafford?

Rene Weiler har i likhet med Josè Mourinho satt seg ned med media før torsdagens kvartfinale.

Det er en dårlig bevart hemmelighet at Manchester United prioriterer Europaligaen på dette tidspunktet, men det kan virke som det ikke gjelder morgendagens gjester fra Belgia.

Anderlecht er for tiden midt i sluttspill i Belgia – og allerede søndag møter de Club Brugge i det som kan være et rent titteloppgjør.

– Vi burde gå inn i kampen med våre 11 beste, men jeg foretrekker å snakke om våre beste 16-18 spillere. Det er så mange vi har som kan takle nivået i morgen.

Startet på søndag i Belgia, starter han i morgen mot United? Youri Tielemans.

Om rotering:
– Det er viktig at vi opprettholder balansen mellom et sterkt lag i sluttspillet hjemme og et sterkt lag i Europaligaen. Vi har tro, men vi er også nødt til å være realistiske. Du trenger bare å se på hva United gjorde mot Chelsea i helgen – vi er veldig klar over hva de er i stand til.

– Vi trenger mål, men vi må samtidig være forsiktige. Alle spillerne må vite når de skal angripe, og når de skal holde igjen. De har hatt tre tap hele sesongen, og er ubeseiret de siste 22. Det blir en utfordring.

Toppscorer Lukasz Teodorczyk sto over det første oppgjøret, grunnet en langtidsskade, men fikk 73 minutter i helgens seier mot Oostende.

Kampen mot Club Brugge bare noen dager etter United kan føre til at spissen starter mot benken på Old Trafford, uten at Weiler ønsket å bekrefte dette.

Om Mourinho:
– Mourinho kan alle triksene, han vet hvordan han skal motivere spillerne sine. Kanskje det var derfor han sa at vi så best forberedt ut til det første oppgjøret…