Utlignet på overtid

Manchester United slo tilbake og berget uavgjort takket være to mål av Joshua Bohui.

Joshua Bohui ble Manchester Uniteds redningsmann med to sene mål da United berget 2-2 mot Benfica i UEFA Youth League onsdag ettermiddag.

United, uten Angel Gomes som er opptatt med U17-VM for England, slet tungt før pause da et lekent hjemmelag tidvis herjet med United.

Benfica ledet da også 2-0 og så ut til å ha full kontroll før Bohui skaffet United straffe og satte det trygt i mål.

I siste spilleminutt av ordinær tid stod den samme Bohui for kampens store prestasjon da han tråklet seg forbi det som var av Benfica-forsvarere og fyrte løs. Skuddet gikk inn via stolpen og United berget et meget sterkt bortepoeng mot Benfica.

I likhet med førstelaget, hadde det unge United-mannskapet vunnet sine to åpningskamper i gruppen. Basel ble slått 4-3 i en dramatisk kamp, mens CSKA ble beseiret i Russland med 2-1.

Med 2-2 mot Benfica fikk United med seg et verdifullt poeng, til tross for at Nicky Butt ble sendt på tribunen snaue to minutter før slutt. Etter kampen ble innbytter Indy Boonen utvist etter å ha fått to gule kort.

Benfica 2-2 (1-0) United

Uefa Youth League
Caixa Futebol Complex, Lisboa
18. okt. 2017

40. min.: 1-0 Santos
51. min.: 2-0 Gomes
70. min.: 2-1 Bohui (str.)
89. min.: 2-2 Bohui

United: Alex Fojticek, Tyrrell Warren, Ro-Shaun Williams, Lee O’Connor, Ethan Laird, Thomas Sang (Nishan Burkart, 46.), Ethan Hamilton, George Tanner (James Garner, 70.); Aidan Barlow, Indy Boonen (Millen Baars, 62.), Josh Bohui.

Uben.innb.:  James Thompson, Max Dunne, Luca Ercolani, Brandon Williams

Høydepunktene fra kampen (siste hendelser øverst):

Etter kampslutt får også Indy Boonen sitt andre gule kort og blir dermed utvist.

90 min: 2-2: Har du sett på maken! Joshua Bohui får ballen etter et glimrende raid av Williams. Han har seks syv spillere rundt seg, men krangler seg til skudd og fyrer løs via stangen og inn. United har slått tilbake. Meget heldig, men likevel. Dette er The United Way. Nicky Butts gutter ga aldri opp og belønnes.

87 min: Hjemmelagets Mendes er neste spiller i dommerens bok etter en stygg takling. Benfica hadde full kontroll på denne kampen, men kanskje kan United skape noe i sluttminuttene?

85 min: Har United noe mer å by på? Tavares hos Benfica meier ned Laird og får gult kort. United har frispark i gunstig posisjon. Men Benficas keeper har kontroll.

81 min: Så blir Nicky Butt vist bort fra United-benken og sendt på tribunen! Han er tydelig misfornøyd med et frispark som hjemmelaget fikk og lot frustrasjonen få utløp. Dommeren svarer med å vise ham bort.

79 min: Ethan Laird får gult kort etter en klønete takling.

77 min: Benfica kommer til avslutning men Fojticek i United-buret redder greit.

74 min: United får corner, men Barlows hjørnespark er for svakt. Benfica klarerer.

71 min: Garner kommer inn for Tanner som har gult kort. Kan United likevel få med seg noe fra denne kampen?

JOSH BOHUI setter straffesparket i mål og gir United nytt håp.

70 min: 2-1: Joshua Bohui blir felt og tar selv straffesparket. United er noe heldige da det så ut til at fellingen skjedde utenfor 16-meteren, men Bohui er sikker fra 11-meteren. Nå er det kamp igjen.

69 min: Straffe til United!

66 min: United sliter nå. Klarer ikke å skape noe

63 min: Like før byttet fikk hjemmelagets Fernandes gult kort.

62 min: Baars erstatter Boonen for United.

57 min: Oi, Burkart er i trøbbel. Går med knottene inn i en takling og er heldig som slipper unna sitt andre gule kort på to minutter. Innbytteren må roe seg et hakk eller to.

55 min: Nishan Burkart får gult kort. Nå er frustrasjonen tydelig i United-leiren.

51 min: 2-0: Det spørs om det ikke er avgjort nå. Fojticek gjør først en glimrende redning, men på den påfølgende corneren stanger stanger José Gomes inn Benficas andre i duell med Uniteds keeper som ikke når opp.

46 min: United har gjort et bytte i pausen. Ut gikk Thomas Sand og inn kom Nishan Burkart.

2. omgang er i gang

Pause: Benfica har vært best i alt og leder fortjent. United savner kreativiteten til Angel Gomes og har skapt svært lite før pause.

45 min: George Tanner får gult kort etter en klønete takling.

40 min: 1-0: Den måtte komme før eller senere. Joao Filipe som hadde en suser i stangen, finner Nuno Santos som igjen finner nettmaskene bak Fojticek. United har forsvart seg brukbart, men det er intet å si på at hjemmelaget scorer. Benfica har vært klart best i 1. omgang.

37 min: Oi oi oi, der er Unted svinheldige. Benfica triller ball i hatt med United, men avslutningen smeller i treverket bak Fojticek. Hjemmelaget kobler grepet nå. United lever meget farlig.

35 min: Benfica leder 7-3 i sjanser, men det står fremdeles 0-0. Hjemmelagets Gomez hadde nettopp en stor sjanse da han kom seg fri fra Tanner i feltet, men headingen hans gikk utenfor.

31 min: United har en god kontringssjanse, men blir altfor upresise.

25 min: United på en sjelden visitt foran Benficas mål. Hamilton får skudd fra spiss vinkel. Skuddet går via en forsvarer og til corner. United er bedre med nå.

18 min: Nicky Butt brøler sine formaninger fra sidelinjen. Så langt sliter United med å holde ballen i laget. Fojticek redder enkelt en svak lobb, men Benfica styrer det meste.

15 min: Nytt skuddforsøk fra hjemmelaget fra rundt 20 meter. Går via Williams og til nok en corner.

10 min: Hjemmelaget har hatt ballen mye, og virker meget trygge og komfortable når de triller ball. United holder imidlertid unna så langt.

1.min: Kampen er i gang: