– Må reagere

Ryan Giggs snakker om å takle motgang, og om å hjelpe yngre spillere med å takle det.

Ryan Giggs har vunnet mye, men han er også en av dem som har opplevd å spille for et United-lag som ikke kjempet om ligatittelen. Nå opplever han det tilsynelatende igjen, og det er ikke tvil om at motgangen går inn på ham.

– Jeg har sagt det i flere år at tapene genererer mer følelser enn å vinne ting. Det blir hos deg mye lenger. Du må reagere, og må prøve å gjøre noe med det. Det er mange spillere som har kommet til klubben som kun har opplevd å vinne.  Det er en karaktertest, men jeg har full tiltro til at vi vil komme gjennom det og klare oss OK, sa Giggs ifølge ManUtd.com.

Fokus på prestasjoner heller enn å ta av om det går veldig bra/dårlig har vært en vinneroppskrift i United før, og Giggs mener de som har opplevd motgang tidligere må hjelpe de yngre spillerne med å takle det.

– I United har vi aldri tatt av så mye når vi har vunnet trofeer, og det er også slik at du ikke tar av når du taper. Vi er ikke for langt nede på grunn av det, men vi ønsker å gjøre noe med det. Jeg synes det er viktig at de eldre spillerne, som har vært gjennom dårlige perioder før, hjelper de unge spillerne som bare er vant til å vinne.

Sunderland v Manchester United - Capital One Cup Semi-Final: First Leg
MOTGANG: Ryan Giggs scoret selvmål (som riktignok sannsynligvis ville blitt mål selv om waliseren ikke var der) mot Sunderland.

– Det er gode spillere i denne troppen. Vi har nok ikke spilt opp mot vårt beste, både individuelt og som et lag. Men om vi gjør det vil vi vinne flere kamper enn vi taper. Vi har troen selv om dette har vært en litt vanskelig periode for oss. Lagånden i garderoben er god, men vi må bevise hvor gode spillere vi er på banen.

Neste sjanse til det er mot Swansea på Old Trafford lørdag.