Må bli mer kliniske

David Moyes og Ryan Giggs er samstemte: Manchester United må bli bedre fremfor mål. Begge tror også at det vil løsne for United.

United skapte mange sjanser mot Real Sociedad, og burde ifølge David Moyes ha scoret fem-seks ganger. Det er ikke første gang United sliter med å score mål denne sesongen, og United-manager David Moyes forklarer at det er noe som har blitt jobbet med på trening.

– Vi kan gjøre så mye skuddtrening vi kan, og det har vi, men det kan være annerledes når en kommer til kampen. Men vi har skapt så mange målscoringssituasjoner som mulig på trening i håp om at vi, når de sjansene kommer, vil kunne putte de i mål, sa Moyes ifølge ManUtd.com.

– Noen ganger trenger du at ting faller riktig for deg, men vi trenger å bli mer kliniske. Det er svært viktig at vi tar de sjansene vi får. Jeg er ikke i tvil om at målene kommer.

Spillende trener Ryan Giggs er enig med sjefen sin.

– Vi har en følelse av at vi, på et eller annet tidspunkt, kommer til å score mange mål. Vi har skapt mye, spesielt i de siste kampene, mens vi før det kanskje ikke gjorde det, sa Giggs til MUTV.

– Det er oppløftende, og med de kvalitetene vi har på banen så bør vi score flere mål. Jeg vet ikke hvorfor vi ikke gjør det, vi går bare gjennom en av de periodene der vi ikke scorer nok. Gutta bak gjør en virkelig god jobb, så forhåpentligvis kommer det.

Giggs, som gjorde en god jobb mot Real Sociedad, er likevel ikke bekymret over hvordan United ligger an.

utdsoc– Jeg kunne ikke fortalt deg at vi er på åttendeplass, jeg er egentlig ikke bekymret. Jeg vet at det ikke er mange kamper vi har spilt, og vi har tid til å komme oss i form. Med en gang vi gjør det vil vi klare oss bra, så jeg er ikke så opptatt av det. Ja, vi er vanligvis litt lenger oppe, men med noen seiere her og der – noe som kan skje – er vi tilbake der oppe.

– Alle lagene på toppen må spille mot hverandre. Vi møter Arsenal om noen uker, så det vil være en stor kamp for oss, men før det må vi putte oss selv i en god posisjon.

– Jeg vet vi har kvalitetene i stallen vår, vi ser det dag ut og dag inn. Vi har sannsynligvis ikke, bortsett fra et par spillere, vist den formen vi er kapable til. Når vi gjør det så vil vi klare oss fint.