Siste sjanse til å spille for United

Du kan fremdeles bli med på Uniteds lag i supportercupen, men nå haster det med å melde din interesse.

(bilde øverst: Finale-laget fra 2013)

Lørdag 3. juni spilles den tradisjonelle Supportercupen på Nordre Åsen Kunstgress.

Nå kan du være med å å forsvare Uniteds ære, men ikke nøl!

Det er ennå noen ledige plasser på lagene men nå er det førstemann til mølla som gjelder for de som vil være med. 

Absolutt siste frist er torsdag 25.mai!!

Supportercupen arrangeres for 27. år på rad, og det er på høy tid med en United-triumf.

Vi stiller nok en gang med to sjuerlag av totalt 36.

Vi var i semifinale i både 2003, 2004, 2005, 2013 og i 2014. I 2013 hadde vi sågar begge lagene våre i semi’en, hvor ett gikk til finalen. Der ble dessverre Tottenham for sterke for oss. Ny finale ble det også i 2014, og da ble også Tottenham for sterke, denne gangen etter straffekonkurranse.

2015 og 2016 ble en stor nedtur etter to tapte finaler på rad i 2013 og 2014, men et godt fundament ble lagt sist turnering, så vi er sterke i troen på at i 2017 blir det endelig vår tur!

For å gjøre det bedre denne gangen trenger vi din hjelp.

Dersom du er 14 år eller eldre og spiller/har spilt fotball – er det bare å ta kontakt. Kanskje blir du en av de heldige som får spille for United i Supportercupen. Du MÅ være medlem av Supporterklubben, og oppgi medlemsnummer i eposten.

Vår kontaktperson/manager er Alsing Selnes, og han kan nås på epostadressen 1010zizou@live.no. Skriv noen linjer med navn, alder, telefon, adresse og epost – og send innen 25. mai. Nevn også hvilken posisjon du foretrekker, og på hvilket nivå du spiller/har spilt. Vi tar kontakt med dem som er aktuelle for turneringen senest 19. mai.

De som ikke hører noe fra oss denne gangen, oppfordres til å prøve igjen neste år. Det er mange som ønsker å spille for United, og alle kan dessverre ikke få være med.

Spillested:  Nordre Åsen Kunstgress (Skeid). Kjelsåsveien 9, Oslo.

NB: Vi gjør oppmerksom på at de som blir tatt ut, må ordne og betale reise og eventuelt opphold selv.

MERK OGSÅ:  Supporterunionen arrangerer kveldsarrangementet på The Scotsman (Karl Johan) i Oslo sentrum fra kl. 19.30 etter turneringen. Dette er i samarbeid med TV2 og her blir det (blant annet) premieutdeling.

Du kan lese mer om cupen på supporterunionen.no.