Lukaku og Jones spilleklare?

Gode nyheter for Lukaku og Jones.

Det nærmer seg Liverpool-United, men før det krysser vi fingrene for at det ikke dukker opp flere skader denne landslagspausen.

Phil Jones ble sendt hjem før kampene kom i gang, Lukaku måtte stå over den første Belgia-kampen, Fellaini ble skadet i nevnte kamp, mens en spiller som Rashford også fikk en smell mot Litauen – uten at det så ut til å være noe problem.

Tirsdag spiller Belgia igjen, og nå friskmeldes Lukaku av landslagssjef Roberto Martínez, som omtaler han som «fit» – spilleklar.

GAMLE BEKJENTE: Roberto Martínez og Romelu Lukaku, her fra tiden deres sammen i Everton.

Etter det som skjedde med Fellaini, er kanskje Mourinho lysten på at Lukaku uansett får hvile før Anfield-besøket, men Martínez har ikke vært i kontakt med portugiseren.

– Vi er i kontakt med Manchester Uniteds medisinske apparat. Jeg har ikke mottatt noen telefon fra José Mourinho foreløpig, uttalte Martínez ifølge den belgiske journalisten Kristof Terreur – som også la ut bilde av Lukaku i full trening.

På den ene siden er det altså en god nyhet – han er spilleklar – men samtidig betyr det også at han fort spiller store deler av tirsdagens kamp.

Jones tilbake?

Phil Jones har vært en nøkkelfigur i United-forsvaret hittil denne sesongen, og derfor passet det svært dårlig at problemene dukket opp nå som det nærmer seg Liverpool-United.

Heldigvis skal han ifølge Manchester Evening News være ventet tilbake til storkampen. Det er gode nyheter for United, som allerede må gjøre andre endringer på grunn av Fellaini-skaden.

DUO: Blir dette Uniteds stopperduo på Anfield, eller kan vi vente oss en trio i midten bak?

 

Har du også lest dette?