– Lukaku er klar

Belgias landslagstrener Roberto Martinez risikerer å pådra seg José Mourinhos vrede når han antyder at Lukaku vil spille den ubetydelige landskampen mot Kypros.

José Mourinho antydet for et ar uker siden at han håpet i det lengste Belgias landslagssjef Roberto Martinez ville spare Marouane Fellaini ettersom Belgia allerede var klare for VM-sluttspillet i Russland.

Har trent alene

United-manageren ble imidlertid ikke bønnhørt og Fellaini ble skadet i Belgias 4-3-seier over Bosnia i Sarajevo.

Uniteds belgiske midtbanespiller er derfor ute til helgens oppgjør mot Liverpool på Anfield, og nå kan det brygge opp til mer misnøye i United med den belgiske landslagsledelsen når antyder Martinez at han kan komme til å bruke Romelu Lukaku til den siste kvalifiseringskampen mot Kyprois tirsdag kveld.

Romelu Lukaku fikk en smell i ankelen mot Crystal Palace og spilte ikke i Belgias seier på en humpete bane i Sarajevo.

I stedet har Lukaku trent for seg selv under Belgias landslagssamling og har kun trent for fullt siden mandag.

Om Martinez velger å bruke Lukaku mot Kypros vil det garantert ikke falle smak hos José Mourinho som allerede har nevnte Fellaini og Paul Pogba på skadelisten.

Skjebnekamper

Flere av Uniteds stjerner skal i aksjon tirsdag kveld og for noen av dem vil kveldens kamper bli helt avgjørende for om det blir VM-spill neste sommer.

Størst spenning knytter det seg til Sergio Romero og hans Argentina som møter Ecuador borte i en kamp Argentina må vinne for å være garantert en Play Off-plass, mens Victor Lindelöf og Sverige møter Daley Blinds Nederland i Amsterdam.

Paul Pogbas Frankrike trenger bare seier mot Hviterussland for å være sikret seieren i gruppe A, men det blir uten Uniteds rekordkjøp som er ute med hamstringsskade.

United.no følger United-guttas landskamper i kveld fra klokken 20.45.