– Uenighet om lønn kan velte låneavtale

Ikke overraskende har Alexis Sánchez sin lønn blitt et problem i forhandlingene mellom Inter og United. Nå kan uenigheten mellom klubbene velte hele låneavtalen.

Manchester United og Inter Milan er fremdeles i forhandlinger om en mulig låneavtale for Alexis Sánchez ut 2019/20-sesongen.

Begge parter skal være innstilte på å få i havn en avtale før overgangsvinduet stenger i Italia, og hovedpersonen selv skal være svært lysten på å dra til Milano.

TRØBLETE TID: Alexis Sánchez har slitt tungt i United-trøyen og et utlån til Inter kan bli en realitet denne uken. Da må imidlertid klubbene bli enige om hvordan lønnskostnadene skal fordeles.

Uenighet om fordelingen av chilenerens lønn kan imidlertid velte hele avtalen, skriver BBC-journalisten Simon Stone som følger United tett og er kjent for sitt gode kildenettverk i United.

Inter hadde et håp om å få en avklaring denne uken, men det viser seg at den italienske klubben og United er uenige om fordelingen av Sánchez sin ukelønn som angivelig er smått vanvittige 390.000 pund.

– Inter har tilbudt seg å betale i underkant av halvparten av dette beløpet, men United-ledelsen mener det er et uakseptabelt tilbud, melder Stone. 

Chileneren har vært en stor skuffelse i United-drakten og United-manager Ole Gunnar Solskjær foretrekker Anthony Martial og Marcus Rashford som spisser i United og har dessuten stortalentet Mason Greenwood i bakhånd.

PÅ VEI UT?: Marcos Rojo og Alexis Sánchez er ønsket henholdsvis i Tyrkia og Italia. Selv om overgangsvinduet er stengt i England, kan United fremdeles selge eller låne ut spillere så lenge overgangsvinduet i destinasjonslandet er åpent.

Om Sánchez blir Inter-spiller vil han bli gjenforent med Romelu Lukaku som ble solgt til Inter tidligere i sommer, men den tidligere Arsenal- og Barcelona-spilleren skal ikke være villig til å akseptere et saftig lønnskutt for å få låneavtalen i havn.

Etter overgangen til United fra Arsenal i januar 2018, har Alexis Sánchez kun scoret 5 mål på 45 kamper, derav 14 som innbytter.