LIVE: To Van Persie-mål sikret tre poeng

United var svært effektive da de slo Southampton borte.

Manchester United tok sin femte strake seier i ligaen mot Southampton da de vant 2-1 på St. Mary’s. Dermed klatret de røde djevlene opp til 3.plass forbi Southampton etter 15.serierunder.

Det var ingen god kamp av United, som tok ledelsen etter kun 12 minutter. Robin van Persie snappet opp José Fontes pasning og var iskald alene mot Fraser Forster. Så utlignet Graziano Pellè etter mye klabb og babb i United-forsvaret, rett før pause. Etter 71 minutter scoret Van Persie sitt andre mål for dagen etter et frispark og United kunne dermed til slutt med 2-1 i målprotokollen.

Manchester United: De Gea, McNair, Smalling, Rojo, Valencia, Carrick, Fellaini, Young, Mata, Rooney, van Persie.

Live Blog Southampton – United
Southampton: Forster, Clyne, Yoshida, Fonte, Bertrand, S.Davis, Wanyama, Tadic, Mané, Pellè, Long.