Se Pellistris første United-mål her

Uniteds U23-lag slo tilbake med seier fredag kveld, etter en bra kamp hjemme mot Southampton.

Hannibal Mejbri var suspendert etter sitt røde kort sist, men fikk fra tribunen se lagkameratene vinne fortjent i det som var en tett og jevn kamp i perioder, mot et Southampton-lag med et par spillere som er kjent fra Premier League, blant annet Michael Obafemi.

Det var imidlertid United-gutta som stjal showet.

Anthony Elanga gjorde 1-0 etter 38 minutter, på andre forsøk etter et direkte frispark fra 17 meter som først gikk i muren.

Se 1-0-målet her.

SCORET DET FØRSTE: Anthony Elanga.

27 sekunder ut i 2. omgang fikk førstelagets 18-åring, Facundo Pellistri, sitt første United-mål. Shola Shoretire spilte ham alene med keeper, og uruguayaneren gjorde ingen feil.

Se 2-0-målet her.

Pellistri kunne blitt tomålscorer litt etter, men avslutningen fra kort hold smalt i tverrligger og ut.

Obafemi reduserte for Southampton, men fem minutter på overtid fikk Puigmal sette punktum.

Dermed kunne Mejbri gratulere lagkameratene med seier, etter en kamp med flere gode prestasjoner.

Undertegnede synes at Pellistri var aktiv, men lot seg igjen spesielt imponere av back Alvaro Fernandes.

Det er også verdt å merke seg at 16 år gamle Shola Shoretire var nest sist på to av målene, og igjen leverte varene på U23-nivå.

U23: Man. United 3-1 Southampton

Premier League 2
Leigh Sports Village

Mål: 1-0 Elanga (38), 2-0 Pellistri (Shoretire, 46), 2-1 Obafemi (52), 3-1 Puigmal (90+5)

Uniteds lag: Paul Woolston; Lukasz Bejger (Reece Devine 54), Will Fish, Teden Mengi (c), Alvaro Fernandez; Mark Helm, Charlie McCann (Dillon Hoogewerf 71), Arnau Puigmal, Facundo Pellistri G; Shola Shoretire G, Anthony Elanga
Ubenyttede innbyttere: Jacob
Carney, Harvey Neville, Connor Stanley

Her kan du se terminliste, referat og tabell.

20.00: Kampen er i gang.

8: United-sjanse. Elanga sendt i bakrom, prøvde å lobbe keeper, men rett på.

20: Southampton er godt i gang. Michael Obafemi som har en del spilletid i Premier League har vist seg frem. Elanga og Pellistri har forsøkt seg på noen løp, men uten tellende resultat til nå.

38: 1-0 Elanga. United med et frispark på 17 meter litt til venstre for Southamptons mål. Første forsøk rett i muren, men på returen skjøt han under muren, ballen spratt langs det litt våte gresset og inn i det tomme, borte hjørnet.

45+1: Stor United-sjanse. Innlegg fra venstre endte med to gode United-muligheter fra kort hold, men begge reddet av keeper. Siste fin avslutning fra Fish.

Pause. To gode lag, men United avsluttet omgangen sterkest og fortjente sånn sett ledelsen inn i garderoben.

21.03: 2. omgang er i gang.

27 sekunder ut i 2. omgang: 2-0 Shoretire vendte opp på egen halvdel, Pellistri gikk på løp, fikk ballen, løp alene mot keeper og scoret sikkert.

52: 2-1. Obafemi, som vi allerede har nevnt, reduserrte. Innlegg 45 grader tilbake på venstresiden, og Obafemi scoret på direkten i feltet.

63: Pellistri har kommet til noen innleggsmuligheter, men slitt med å være presis nok med innleggene.

72: Devine med to kjappe og fine blokkeringer på Southampton-avlsutninger, den første reddet muligens en utlikning.

73: Hoogewerf spilt delvis alene med keeper, løpt opp, og bommet helt da han skulle spille fri en medspiller på fiks måte.

74: Stor United-sjanse: Puigmal til dødlinja til høyre, la inn til Pellistri, som dunket ballen i tverrligger og ut fra fire meters hold. Nær hans andre scoring for kvelden.

89: Pellistri snappet et utspark, løp mot keeper, men ble løpt opp og sjansen forsvant. Nesten igjen.

90: Seks minutters tilleggstid.

90+5: 3-1. Puigmal. Fin overgang. Shoretire får ballen litt ute til venstre, Puigmal stormer oppover høyrekanten, får ballen og scorer på andre forsøk.

90+7: Slutt.