Zlatan sendte United til himmels

2-1, nytt trofé og Paul Pogba… For en dag for United!

Søndag var det duket for Community Shield-kamp mellom Leicester City og Manchester United.

Samtidig som lagoppstillingene ble klare, annonserte Manchester United at Paul Pogba er på vei til en medisinsk test i Manchester.

Kampen startet altså med et smil for United-fansen, og 90 minutter senere hadde supporterne enda en grunn til å smile.

Jesse Lingard sendte United i ledelsen like før pausen ved et lekkert soloraid, men tidlig i 2.omgang utlignet Jamie Vardy etter et dårlig tilbakespill av Fellaini.

Kampen så ut til å måtte avgjøres i en straffespark-konkurranse, men ti minutter før slutt steg Zlatan Ibrahimovic til værs og stanget inn det som ble vinnermålet for United.

Vi fulgte kampen direkte, og under kan du se vår live-dekning av kampen.

Lagoppstillinger

Manchester United: De Gea, Valencia, Bailly, Blind, Shaw, Carrick, Fellaini, Lingard, Ibrahimovic, Rooney, Martial

Benken: Romero, Rojo, Schneiderlin, Herrera, Mata, Mkhitaryan, Rashford

Leicester City: Schmeichel, Simpson, Huth, Morgan, Fuchs, Mahrez, Drinkwater, King, Albrighton, Okazaki, Vardy

Benken: Zieler, Hernandez, Musa, Schlupp, Gray, Ulloa, Mendy

LIVE

SLUTT

90+4: Kampen blåses av, og United blir Community Shield-vinnere!

90+3: UNITED-BYTTE: Mkhitaryan får det siste minuttet. Ut kommer Mata som ble byttet inn tidligere.

90: Fire minutter tillegg.

89: Leicester kaster inn hodesterke Ulloa i de siste minuttene her.

87: UNITED-BYTTE: Rooney går ut, inn kommer Schneiderlin.

85: Leicester står høyt, og de kan ventes et stort Leicester-trykk de siste minuttene.

83: 2-1, ZLATAN! Svensken sender United til himmels! Ibrahimovic knuser Morgan i lufta og gir United ledelsen.

81: Gedigen sjanse for Musa! Huth slår Fellaini i lufta, og Musa får headet fra 4-meters hold, men utrolig nok header han over mål.

79: Hjørnesparket blir farlig! Ballen ser ut til å trille inn til Schmeichel, men Rooney kaster seg foran og serverer Zlatan, men svensken får ikke nok fart på skuddet sitt, og Leicester får klarert.

78: Ny United-corner.

77: Rooney svinger inn, men Bailly lager frispark når han smeller inn i Gray.

75: Rashford utfordrer på venstresiden og vinner et hjørnespark.

74: Vardy kaster seg inn i Mata med strake ben og får et velfortjent gult kort.

71: Frisparket er skummelt slått, men De Gea ser ballen hele veien og plukker enkelt.

70: Bailly får gult for å dytte Vardy i ryggen.

70: UNITED-BYTTER: Shaw og Martial går ut, inn kommer Rojo og Rashford.

69: Godt angrep fra United ender med et Rooney-skudd utenfor 16-meteren som havner rett i fanget til Schmeichel.

68: Gray med et godt raid fremover mot United-målet, men Bailly stopper han og United begynner å trille ball.

66: Ett minutt med applaus på stadion for de engelske VM-vinnerne fra 1966.

66: Der kommer Rooney seg rundt Huth. På høyrekanten slår Rooney inn, men innlegget er svakt og Leicester klarerer.

64: Martial prøver en stikker til Rooney, men sistnevnte kommer seg ikke rundt Huth, og ballen ender hos Schmeichel.

64: UNITED-BYTTE: Lingard klarer ikke fullføre og hinker til benken. Inn kommer Juan Mata.

62: Lingard ligger nede. Støtteapparatet er på banen for å sjekke spilleren.

61: UNITED-BYTTE: Herrera erstatter Carrick.

58: Fellaini dukker opp i Leicester-boksen og håper å gjøre opp for feilen sin, men klatrer på skuldrene til Danny Simpson og lager frispark.

55: Rooney vipper et frispark inn i feltet. Zlatan kommer nesten på den, men Schmeichel får kontroll på ballen.

51: 1-1, Vardy! Fellaini gjør en gedigen tabbe her. Et svakt tilbakespill fra belgieren sender Vardy helt alene med De Gea som blir sjanseløs mot spissen som enkelt dribler seg forbi spanjolen.

50: Plutselig åpner det seg for Mahrez og Musa i 16-meteren, men pasningen fra førstnevnte blir upresis og Leicester roter bort en god mulighet.

48: Bailly åpner omgangen med godt forsvarsspill. Stopper først Musa, for så å stjele ballen fra Mahrez.

47: Zlatan kommer seg bak Leicester forsvaret, men er litt for rask og går i offsidefella.

45: United gjør ingen bytter i pausen, Leicester gjør to. Inn kommer Gray og Musa, ut går Albrighton og Okazaki.

45: 2.omgang sparkes igang av United.

I PAUSEN

PAUSE

45+1: Ingen ting skjer i tilleggstiden. Lagene går til garderobene.

45: Ett minutt tillegg.

41: United-fansen på Wembley synger «Pogba’s coming home».

40: Kampens første gule kort går til Danny Simpson som sparker ned Rooney på vei frem.

36: Shaw med et fint løp ned venstresiden, men treffer ikke helt med innlegget.

32: MÅL, 1-0 LINGARD! Er det Maradona eller Messi? Nei, det er Lingard. Engelskmannen går fra midtbanen og dribler hele Leicester-forsvaret i senk før han setter ballen i målet bak Schmeichel! Utrolig prestasjon av Lingard.

30: Leicester har tatt mer og mer over ballspillet.

29: Mahrez prøver å utfordre Shaw, men engelskmannen har full kontroll og sikrer inn et utspark fra De Gea.

26: Kjempetakling fra Bailly stopper potensielt skuddforsøk fra Vardy! Vinner også hodeduell med Wes Morgan etter påfølgende corner.

23: Fellaini stopper Okazaki på vei fremover. Veldig god defensivt i åpningen her i tillegg til en god målsjanse så langt for Fellaini.

20: Leicester farlig nære igjen! Okazaki dukker opp på første stolpe på en corner og header mot lengste kryss. Headingen går over Blind på streken, men treffer tverrliggeren.

19: Så er Leicester nær scoring. Vardy finter bort Bailly som vi akkurat har gitt ros, og sentrer til Okazaki. Japaneren fyrer av et skudd, og er kun centimeter unna scoring.

17: Bailly har startet friskt i duell med Jamie Vardy.

16: God sjanse for Fella! Med ryggen mot mål snur han rundt og fyrer av et skudd innenfor 16-meteren. Schmeichel gir en farlig retur som nesten ender hos Lingard, men dansken rydder opp i egen feil.

15: I løpet av åpningskvarteret har Fellaini hatt god kontroll på Mahrez som har prøvd å utfordre belgieren. Mahrez har klaget på dommeren og mener belgieren oppfører seg litt utenfor regelboka.

12: Shaw sin tur å prøve seg på venstresiden. Backen slår inn og treffer Rooney i boksen som header mot mål, men får ikke nok kraft til å utfordre Schmeichel.

10: Martial utfordrer Danny Simpson, kommer seg forbi men skuddforsøket går i nettveggen.

9: Rooney prøver å slå inn fra venstresiden, men Wes Morgan får avverget.

8: Leicester stormer fremover, men Bailly rydder opp.

5: Blind får en smell, men det ser ut som det går fint med nederlenderen.

5: Vardy finter seg forbi to-tre mann og kommer alene med De Gea, men Blind kaster seg inn foran spissen og får klarert.

2: United triller ball i åpningen.

1: Jamie Vardy sparker igang kampen.

Før kampen

16.40: På Twitter skriver Rio Ferdinand oppdaget Zlatan Ibrahimvoic på tribunen. Heldigvis var det bare en look-a-like av svensken.

16.00: Ikke mange minuttene før klubben kom med en Pogba-bekreftelse, dro United-fansen utenfor Wembley i gang et kamprop om at «Pogba kommer hjem».

15.00: Alle United-fans som har fått plass i United-svingen på Wembley får med seg gratis skjerf.