Lingard med målgivende

Young, Lingard og Rashford fikk alle spilletid tirsdag kveld.

Det har vært en lang landslagsperiode, med mange kamper.

En haug med United-spillere har vært i aksjon. Både U19-, U21- og a-lagsspillere har spilt, og tirsdag ble hele ni kamper med United-spillere involvert avviklet.

Mens Matteo Darmian og Marcus Rashford startet på hver sin benk da Italia spilte 1-1 mot England på Wembley, var Ashley Young og Jesse Lingard å finne i Three Lions’ startellever.

Sistnevnte markerte seg også med en målgivende pasning til Jamie Vardy på Englands 1-0-scoring før pause.

Lingard spilte en god førsteomgang, og involverte seg hyppig fremover. Sammen med Raheem Sterling skapte han mye uro for italienerne innledningsvis.

– Raheem Sterling har vært strålende, og hans kombinering med Jesse Lingard må nok ha gjort manager Gareth Southgate fornøyd, skriver BBCs Phil McNulty.

Snartenkt Lingard

Englands første mål kom også takket være Lingard. Da England vant et frispark langt innpå Italias banehalvdel tenkte han fort og tok frisparket enda fortere; ballen trillet han videre til Vardy som satte inn 1-0.

– En rekke spillere gjorde sitt for å bli med på flyet til VM i Russland, skrev McNulty etter første omgang, og trakk fem tre spillere – to av dem fra United – Ashley Young, Raheem Sterling og Jesse Lingard.

Young var nemlig veldig nære å score 2-0 minutter før pause. Hans skudd like utenfor fra ti meter gikk via Davide Zappacosta og ut til corner.

Rashford fikk ikke utrettet mye, men fikk gode 20 minutter.

Lorenzo Insignes straffemål minutter før full tid sørget for 1-1.

Tre United-scoringer

Paul Pogba og Anthomy Martial fikk begge 90 minutter da de vant 3-1 over Russland i treningskamp tirsdag kveld.

Førstnevnte noterte seg for én assist og et perlefrispark rett i mål, og viste glimt av storspill. Ansvarlig redaktør Dag Langerød skrev denne speiderrapporten på Pogba (+).

Romelu Lukaku scoret to mål og bidro sterkt til Belgias 4-0-seier over Saudi Arabia. Marouane Fellaini satt hele kampen på benken.

– Imponerende forestilling av Lukaku. To scoringer, god innsats og vakkert fotarbeid. Enkelte andre i laget viser ikke den samme dedikasjonen, skrev Chapman på Twitter. Les vår sak om belgieren her.

Romero skadet

Sergio Romero startet for Argentina i deres kamp mot Spania – som hadde David De Gea mellom stengene. Argentineren måtte imidlertid byttes ut etter 22 minutter som følge av skade, og De Gea & co. vant hele 6-1.

Lee O’Connor fikk 90 minutter for Irlands U19-lag som tapte 0-4 for Portugal i EM-kvalifiseringskamp tirsdag kveld. De ligger nå på annenplass i gruppe 5, etter tre av seks spilte kamper.

Eric Bailly spilte hele kampen da hans Elfenbenskysten vant 2-1 over Moldova i treningskamp.

Alexis Sánchez fikk 75 minutter da Chile spilte 0-0 borte mot Danmark. Nemanja Maitc ble byttet ut etter 65 minutter da hans Serbia vant 2-0 over NIgeria takket være to mål av Aleksandar Mitrovic.

Flere på benken

Victor Lindelöf startet Sverigs kamp borte mot Romania på benken. De tapte 0-1, og United-stopperen kom heller aldri innpå.

Det samme gjelder Dean Henderson, som startet England U21s EM-kvalifiseringskamp mot Ukraina på benken. De vant imidlertid 2-1, og leder nå gruppe 4 med fem poeng ned til Nederland.