Sweden v Slovakia - UEFA Euro 2020: Group E

Lindelöf & co vant

Sverige 2–0 (1-0) Algerie

Lørdag ble det spilt én A-landskamp som involverte United-spillere, og i den vant Sverige 2-0 mot Algerie i en privatlandskamp i Malmö.

Algerie spilte store deler av kampen med ti mann etter en utvisning på stillingen 0-0 etter litt over en halvtime.

Svenskene scoret like før (Emil Forsberg på straffe) og like etter pause (Viktor Claesson).

Landslagskaptein Victor Lindelöf startet kampen, men ble byttet ut i pausen. Undertegnede kunne ikke se noe til at han var skadet, så vi satser på at det byttet ble gjort bare fordi det uansett var en privatlandskamp.

Anthony Elanga ble byttet inn i det 66. minutt. Litt mindre enn ti minutter senere kom han seg til et skudd som ble slått ut til hjørnespark. Ellers hadde noen han noen andre fine detaljer også, men det skjedde ikke så veldig mye mot slutten av kampen, og 2-0 ble dermed sluttresultatet.