Motstridende rapporter – rekker han Liverpool-kampen?

United-journalist hevder at Paul Pogba ligger an til å vinne kampen om å bli klar til Liverpool-kampen, mens Daily Mail hevder at han ser ut til å gå glipp av den.

Det har blitt spekulert i at Paul Pogbas skade kan være et brudd i en tå, og at han potensielt kan gå glipp av flere kamper mot slutten av oktober.

The Suns Neil Custis, vanligvis mer velinformert om United enn de fleste i den avisa, skriver uansett at Pogba er i ferd med å vinne kampen om å bli klar til kampen mot Liverpool neste søndag (20. oktober).

LES OGSÅ: Trener i Dubai-varmen for å bli klar til Liverpool-kampen

Innad i United skal det være ventet at franskmannen blir klar.

Fredag postet Paul Pogba en treningsvideo fra sitt rehabiliteringsopphold i Dubai, med «almost there» som en del av den medfølgende teksten.

Samtidig er det ikke alle som er enige med Custis. Daily Mails Sami Mokbel – som det skal påpekes at ikke er den som følger United tettest for avisa – skriver at det virker nesten helt sikkert at han går glipp av kampen mot Liverpool, og at Manchester Uniteds medisinske apparat frykter at han er på sidelinjen til minst slutten av oktober. I så fall kan han også gå glipp av bortekampene mot Partizan, Norwich og Chelsea også.

To helt forskjellige rapporter om Pogbas tilstand, altså.