Kommer med tips til Aaron Wan-Bissaka

Rafael Da Silva kommer med tips til Aaron Wan-Bissaka og forteller samtidig at han fortsatt ikke kan fordra Liverpool.

Rafael da Silva var en populær herremann under sin tid på Old Trafford.

29-åringen spilte 170 kamper for United og scoret 5 mål.

Uniteds tidligere høyreback kommer med noen råd til nysigneringen Aaron Wan-Bissaka.

– Jeg har hørt masse gode ting om han. Det å være ung og signere for United er stort, han må bare gi alt. Han må spille med selvtillit fordi han spiller nå for verdens største klubb, sier han til Stretty News.

– Gjør ditt beste, men husk også at du spiller for United og du må nyte det. Jeg har hørt at han spiller med lidenskap, så han må vise lidenskap og kjærlighet.

– Har troa

Han har også stor tro på prosjekt-Solskjær og mener nordmannen må få tid på seg

– Jeg tror det vil gå bra og jeg elsker Ole (Gunnar Solskjær). Jeg mener han er den rette manageren for å bringe United tilbake der de hører hjemme.

Rafael signerte for United i 2007, og sier at han var litt heldig som fikk så mye spilletid i starten av hans karriere på Old Trafford.

– Det gikk bra for meg, men ikke så bra for min bror (Fabio). Både Gary Neville og Wes Brown var ute med skader, så jeg hadde sjansen til å spille og jeg mener at jeg tok den med å spille mange kamper.

– Deilig å slå Liverpool

Brasilianeren var ikke veldig begeistret for Liverpool og forteller en historie om da United hadde tapt en kamp mot laget fra Merseyside.

– Gutten min ble født den dagen og jeg var ikke glad. Det er sykt, men vi hadde akkurat tapt 3-0, så det er noe jeg tar med meg for resten av livet. Jeg hatet virkelig å tape for dem.

– Samtidig så elsker jeg å vinne mot dem og det var en kamp der jeg scoret et vakkert mål på Anfield, og vi vant. Det tar jeg med meg livet ut.

ELSKET Å SLÅ LIVERPOOL: Rafael tar med seg scoringen mot Liverpool ut livet.

Den nåværende Lyon-spilleren sier at han savner atmosfæren i England.

– Jeg savner taklingene og atmosfæren i Premier-League. Det er litt forskjellig fra hva det er i Frankrike fordi når du takler jubler ikke publikum og jeg elsker å takle.

– Jeg husker at når jeg satt inn en takling på Old Trafford hørte jeg jubelbrølene og det gjorde meg veldig glad.

Les også: Skryter av nysigneringene