Klart for Milk Cup

Paul McGuinness tar med seg 17 spillere til Nord-Irland.

Allerede mandag kveld braker det løs. Da innledes den årlige Milk Cup-turneringen i Nord-Irland, med bortimot 50 deltakere fra en rekke land.
Disse er fordelt på fire grupper, nemlig «Elite» (landslag), «Premier» (U17-lag) og «Junior» (U15) og «Minor» (U13).
Uniteds U17-lag konkurrer i Premier Section, og håper naturligvis å nå like langt som i fjor.

Den gang gikk det hele veien til finalen, hvor Oliver McBurnie ble matchvinner med sin 1-0-scoring på overtid.

Siden den gang har McBurnie havnet i Bradford City, og dermed må United stole på at andre sørger for scoringene i år. I det hele tatt er bare syv av spillerne i årets tropp gjengangere fra i fjor.
To av de som er innlemmet i årets tropp er for øvrig – i likhet med McBurnie i fjor – på prøvespill i United. Det gjelder West Hams stortalent Oscar Borg og Ogo Obi fra Watford.

Kampprogrammet:

Mandag 28: Gold Coast Academy (Australia)
Tirsdag 29: Co. Armagh (Nord-Irland)
Onsdag 30: CSKA Moskva (Ruslland)

Går det bra, og laget går videre fra gruppespillet, blir det flere kamper, forhåpentligvis uken til ende. Det kommer vi i så fall tilbake til.

Troppen: George Dorrington, Oliver Byrne, Dean Henderson, Oscar Borg, Cameron Bortwick-Jackson, Zak Dearnley, Callum Gribbin, Travis Johnson, Demetri Mitchell, Ogo Obi, Marcus Rashford, Tyler Reid, Charlie Scott, Jordan Thomson, Axel Tuanzebe, Tyrrell Warren, Ro-Shaun Williams

Fet skrift: Var også med på fjorårets vinnerlag.

Stiller også med U13-lag

Manchester United deltar også i turneringen med et U13-lag. Fra dette alderstrinnet er det imidlertid så godt som umulig å få andre opplysninger enn kampresultater.

De unge guttene innleder Milk Cup allerede i dag, fredag, med kamp mot skotske Partick Thistle. Deretter følger de opp med to kamper på lørdag, først mot irske North Dublin og senere på dagen mot Nord-Irland.