Kjempekamp av Chris Smalling

De utlånte: Alexis Sánchez og Chris Smalling var i aksjon onsdag kveld for henholdsvis Inter og Roma.

Inter 0-0 Fiorentina

Inter misset sjansen til å klatre til andreplass i Serie A da de kun klarte 0-0 hjemme mot Fiorentina. Alexis Sánchez startet kampen på topp sammen med tidligere United-spiller Romelu Lukaku.

Chileneren spilte 69 minutter og var pigg den tiden tiden han fikk på banen. Blant annet hadde 31-åringen ett skudd i stolpen.

TILLIT: Alexis Sánchez har fått mye spilletid i Inter den siste tiden og virker for øyeblikket fast på laget.

Med tre kamper igjen av sesongen ligger Inter på tredjeplass, og er allerede sikret plass i neste sesongs Champions League. Nå handler det om å få en best mulig tabellplassering. Storlaget kan bli alt fra nummer to til nummer fire, mens avstanden opp til Juventus er på sju poeng, og «den gamle dame» kan sikre seriegullet torsdag kveld.

SPAL 1-6 Roma

Chris Smalling var også i aksjon i den italienske toppdivisjonen onsdag kveld. Midtstopperen spilte samtlige 90 minutter i den imponerende 6-1-seieren borte mot tabelljumbo SPAL.

Smalling var ene og alene grunnen til at hovedstatsklubben ikke slapp inn flere mål. Ved to anledninger reddet vår utleide midtstopper ballen på streken.

GOD KAMP: Chris Smalling var mye av grunnen til at Roma kun slapp inn ett mål mot SPAL.

Kampens prestasjon må likevel sies å være målet til Nicolo Zaniolo. Unggutten fikk ballen på egen banehalvdel og gjorde alt på egen hånd. Et kunstverk av et mål som er verdt å sjekke opp.

Roma ligger på femteplass i serien med 61 poeng. Milan og Napoli lusker rett bak med henholdsvis 59 og 56 poeng. To av disse lagene vil få plass i neste sesongs Europa League.