Karna Solskjær spilte for U21-laget

Ole Gunnar Solskjærs 16 år gamle datter fikk 45 minutter for United-reservene søndag.

Kommende søndag er det ligastart for kvinnelaget, da det er duket for kamp på selveste Etihad mot Manchester Citys sterke kvinnelag.

Samtidig er det en rekke unge United-kvinner som utvikler seg i skyggen av de beste.

Søndag spilte United-reservene borte mot Birmingham, og der fikk 16 år gamle Karna Solskjær de første 45 minuttene.

– Hun fikk 45 minutter ute på venstrekanten, og gjorde det bra. Det er selvsagt ting hun kan forbedre, men det kommer sikkert etter hvert som hun blir bedre kjent med laget, sier folkene bak Twitterbrukeren Barmy Army MUWFC til united.no.

United vant til slutt kampen 4-3, etter to mål hver av Maria Edwards og Megan Hornby.

Ole Gunnar Solskjær var også til stede på kampen, men da Supporterklubben mandag var i kontakt med United presseansvarlige så ville de ikke kommentere noe rundt Karnas spill.

Tidligere i sommer fikk Solskjærs sønn sjansen for Kristiansund mot nettopp United.

STORT INTERVJU: Solskjærs pappa: – Da han fikk sparken tok bestemoren på 95 ham i forsvar

Den unge norske jenta nådde forresten også Norway Cup-finalen med Clausenengen jenter-16 i sommer, etter blant annet å ha scoret tre mål i semifinalen. Så skal det bli spennende å se hvordan karrieren utvikler seg videre.