Vant derbyet, vant tittelen!

Fremtiden er absolutt lys.

Etter det smått sensasjonelle comebacket mot Manchester City forrige helg, var det ungguttas tur til å vise at Manchester virkelig er rød.

Denne kampen var nemlig det nøyaktig motsatte av Manchester-derbyet forrige helg.

Etter forrige rundes overbevisende seier mot Middlesbrough, kunne Manchester United som kan sikre seriegull med seier mot lillebror i den nordlige avdelingen av U18 Premier League.

Og det gjorde McKennas gutter med stil!

Burkart, en av kampens store spillere, sendte United i føringen før ti minutter var spilt denne lørdagen, og City fant aldri noe motsvar den første omgangen. United, anført av Burkart, Greenwood og Galbraith, hadde full kontroll.

Den andre omgangen startet mye slik den første sluttet, og igjen brukte ikke United mye tid på å sende ballen bak Citys målvakt. Denne gangen var det nevnte Galbraith som bestemte seg for å se om nettmaskene ville tåle en rakett av et skudd, og det var vel bare såvidt.

Unggutten fyrte av fra drøye 25 meter, og selv De Gea ville hatt problemer med akkurat det skuddet.

På 2-0 bestemte dog City seg for å spille fotball de også, og gikk like så greit rett i angrep fra avspark – og fikk reduseringen sin. Stort mer skjedde ikke denne formiddagen på The Cliff, og med seier i derbyet kan United nå rettmessig kalle seg mestere!

Vi gratulerer.

U18: United 2-1 (1-0) City

U18 Premier League
Leigh Sports Village
14. april 2018

United: Matej Kovar, George Tanner, Ethan Laird, D’Shon Bernard, Brandon Williams, James Garner, Ethan Galbraith, Dylan Levitt, Nishan Burkart (Millen Baars, 77.), D’Mani Mellor (Max Dunne, 89.), Mason Greenwood (Largie Ramazani, 68.)
Uben.innb.: Alex Fojtícek, Dion McGhee.

Mini-live:

75. Det er et drøyt kvarter igjen av oppgjøret, og kampen svinger veldig i øyeblikket.

57. City reduserer! 2-1

56. FOR EN SUSER! Galbraith scorer sitt første United-mål, og han gjør det med stil. Fint forarbeid og ballen triller ut til Galbraith som fyrer av fra 25 meter. 2-0!

53. Andre omgang er snaue ti minutter gammel, uten mye å melde om så langt.

45. Pause! Kieran McKenna og hans mannskap går i garderoben med en velfortjent 1-0-ledelse.

41. Citys Nmecha skyter like utenfor United-målet fra drøye tre meter. Heldige der.

38. United dominerer fortsatt, og Greenwood fyrte akkurat av et skudd som strøk stolpen på vei ut.

8. MÅL! Burkart er litt heldig som får med seg ballen, men én mot én er han klinisk. United leder 1-0!

5. United har flere halvsjanser, men mangler litt på det siste.