Nærmer seg avdelingstittelen

U18-laget vant borte mot Middlesbrough.

Uniteds U18-lag nærmer seg tittelen i den nordlige avdelingen av U18 Premier League etter dagens 3-2-seier mot Middlesbrough.

Steven Gerrards Liverpool tapte 1-4 mot WBA, mens tredjeplassplasserte Everton ble knust av City, og nå skal det ikke mye til før avdelingsseieren er helt sikret. City er nå det eneste laget som har en teoretisk mulighet til å hindre United, og vi sikrer førsteplassen om vi tar poeng hjemme mot nettopp City neste lørdag. Eventuelt kan det også sikres om City gir bort poeng borte mot Blackburn tirsdag kveld.

Middlesbrough tok ledelsen på Rockliffe Park, men Mason Greenwood (bildet øverst i saken) snudde kampen med mål kort tid før og kort tid etter pause.

Boro utlignet på straffespark, før Dylan Levitt scoret det avgjørende målet for United 20 minutter før slutt etter godt forarbeid av Nishan Burkart og Greenwood. Disse tre virker å ha vært Uniteds mest imponerende spillere denne ettermiddagen.

MATCHVINNER: Dylan Levitt.

PS! Tottenhams U23-lag beseiret lørdag Derby, noe som gjør Uniteds sjanser til å redde plassen i den gjeveste U23-ligaen mindre. En skuffelse etter fredagens opptur.

U18: Middlesbrough 2-3 (1-1) United

26. min.: 1-0 Walker
42. min.: 1-1 Greenwood
46. min.: 1-2 Greenwood
51. min.: 2-2 Walker (str.)
70. min.: 2-3 Levitt

United: Matej Kovar, George Tanner, Max Dunne, D’Shon Bernard, Brandon Williams, James Garner, Ethan Galbraith (Dion McGhee,  86.), Nishan Burkart (D’Mani Mellor, 82.), Dylan Levitt, Largie Ramazani (Millen Baars, 68.), Mason Greenwood.
Uben.innb.: Alex Fojtíček, Ethan Laird.