Trøbbel eller ikke?

Ulike rapporter i engelsk presse på om Van Gaals krav skaper trøbbel for Giggs og co.

Mark Ogden i The Telegraph er en av journalistene som er tettest på United, og tirsdag skriver han en lengre sak om det som ble lekket mandag kveld.

Hva skjer med Giggs?

United skal ifølge Ogden ha hatt lengre samtaler med Louis van Gaal om den ledige managerjobben i United, og samtalene skal ha gått ned på detaljert nivå. Den erfarne manageren ønsker å ha med seg fem trenere og analysepersoner til United, og de tidligere nederlandske landslagsspillerne Patrick Kluivert og Danny Blind er øremerket som assistenter.

Da er det bare et problem for United, og det er hva da med Ryan Giggs, Paul Scholes, Nicky Butt og de andre heltene?

Netherlands v Colombia - International FriendlyUnited skal være veldig klare på at de vil beholde Giggs på en eller annen måte, og gjerne også Scholes, Butt og Phil Neville.

Skulle Van Gaal få gjennomslag for sitt ønske vil det imidlertid føre Class of 92-gutta et stykke ned på rangeringslista, og det spørs hvor interessert de er i det.

The Independent skriver det samme som Ogden gjør.

Eller kanskje ikke…?

The Guardian skriver imidlertid at Kluivert og Blind ikke kommer med som assistenter, at de kun skal være med i trenerteamet og at det kan åpne for Giggs i en assistentrolle, selv om avisa mener at United ikke vil presse på for at det skal skje.

The Guardian er mer opptatt av at United faktisk ønsker at den nye manageren skal stå bak alle kjøp, og med Van Gaal kan det ende med tidsnød, siden hans VM-oppkjøring med Nederland kun er noen få dager unna. I den grad han faktisk ønsker å møte og snakke med eventuelt nye spillere så vil United altså slite med å få ting i orden, før Nederland er ute av VM.