Johnstone holdt nullen mens Mitchell scoret

Mens en rekke spillere måtte slite benk, måtte noen stå over som følge av suspensjon.

• Axel Tuanzebe satt på benken da Aston Villa vant 2-0 over Birmingham.
  • James Wilson satt på benken da Sheffield United vant 2-1 over Leeds.
  • Dean Henderson sonet suspensjon da Shrewsbury tapte 1-2 for Plymouth.
  • Regan Poole var ikke med i troppen da Norhampton vant 3-1 over Wimbledon.
  • Charlie Scott og hans Hamilton er ute av den skotske cupen, og hadde dermed fri denne helgen.

Timothy Fosu-Mensah og Sam Johnstone var imidlertid i aksjon for sine lag.

Everton 3-1 Crystal Palace (Fosu-Mensah)

Unggutten spilte 90 minutter for Crystal Palace som tapte 1-3 mot Everton på Goodison Park.

«Spilte midtstopper i Mamadou Sakhos fravær, og gjorde det stort sett bra. Men han, og resten av Palace-forsvaret, skuffet på baklengsmålene», skriver Croydon Advertiser og gir han en 5-er på børsen.

Crystal Palace liggerpå 15. plass på tabellen, og møter Tottenham på hjemmebane i neste seriekamp, 26. februar.

Aston Villa (Johnstone) 2-0 Birmingham

Sam Johnstone sto hele kampen og holdt buret rent da Aston Villa vant 2-0 hjemme mot Birmingham.

Mens Tuanzebe satt på benken, får Johnstone godkjente en 6-er av lokalavisen Birmingham Mail.

«En rolig dgag for målvakten som knapt hadde noe å gjøre. Utsparkene hans var litt slurvete i førsteomgang, og etter pause sto han stort sett bare og så på», skriver de.

Neste seriekamp for Aston Villa er mot Fulham 17. februar. Birmingham-laget ligger på andreplass i Championship, 12 poeng bak ligaleder Wolverhampton, som etter all sannsynlighet blir å se i Premier League til neste år.

Hearts (Mitchell) 3-0 St. Johnstone (Willock)

Demetri Mitchell scoret ett mål mot St. Johnstone da de vant 3-0 over Matty Willock og hans lagkamerater i den skotske cupen.

Willock ble byttet ut etter en time, mens Mitchell fikk 77 minutter.

Mens Kyle Lafferty sørget for 1-0 etter syv minutter, økte Mitchell til 2-0 ni minutter etter pause. Laffertys 3-0-scoring fire minutter etter punkterte kampen.

Det var turneringens femte runde, og kampen ble spilt lørdag.