Jesse Lingard på sitt beste – igjen

Enda en grunn til å hylle Jesse Lingard.

Meningene er mange om Jesse Lingard.

Jo, de fleste er enige om at han hatt en bra sesong, men fortsatt er det en del som har vanskelig for å se for seg ham som fast inventar på et United-lag som skal vinne ligaen.

Én ting er det imidlertid ikke mulig å være uenige om.

Jesse Lingard, som har vært i United siden han fylte sju år i 1999, vet bedre enn de fleste United-spillere hva det betyr å spille i den røde drakten. Han vet hva det betyr å være et forbilde, og han tar seg tid til fansen.

Fra før av er det kjent hvordan Lingard, etter siste kamp på Old Trafford i 2016/17-sesongen, trappet opp på Hotel Football og spanderte øl på alle United-supporterne som var til stede.

Det er også kjent at han ble med en gjeng med unger for å spille fotball i parken, og at han etter seieren i FA-cupsemifinalen ble med på Facetime med fans på utsiden av Wembley da seieren ble feiret.

Tidlig i mai ga han også bort et par signerte fotballstøvler til en vilkårlig fan som ba om autograf utenfor Carrington.

Nå er det også blitt kjent at United-spilleren brukte litt av fritiden sin, før han sluttet seg til Englands VM-tropp, på å overraske en sju år gammel gutt på bursdagen sin.

– Jeg kan fortsatt ikke tro at Jesse Lingard faktisk stakk innom på bursdagen min i går (onsdag). For en utrolig fyr. Den beste, skriver Theo Lloyd Morgan på Twitter.

Vi kan bare si to ting: Nydelig, Jesse! Det er akkurat slik United-spillere burde være!

Se video fra møtet mellom de to nederst.