– Jeg ville ha vært der og gitt alt

Memphis Depay forteller at han gjerne fortsatt skulle ha vært United-spiller.

Memphis Depay ble aldri den spilleren United-supporterne håpet på under hans tid på Old Trafford. Dårlige prestasjoner på banen og en del skader satte en stopper for angrepsspilleren. Depay sier til Viaplay at han ikke har noen å skylde på etter at det gikk som det gikk i Unted.

– Problemene der var mitt ansvar. Jeg klandrer ingen for det. Jeg presterte ikke.

Nederlenderen har fått sett et United-lag som bare har blitt bedre og bedre etter at han forlot klubben. Med Ole Gunnar Solskjær i managerstolen virker det som United virkelig er på rett vei igjen, og Depay skulle gjerne ha vært en del av det.

– Hvis jeg hadde blitt der… Når jeg ser hvordan de spiller nå, med ny trener og unge spillere, ville jeg blitt der og gitt alt.

FÅTT SVING PÅ SAKENE: Ole Gunnar Solskjær.

For tiden er 26-åringen kaptein i Lyon. Karrieren til nederlenderen har pekt brått oppover etter at han forlot United. Depay selv er fornøyd med hvordan ting utviklet seg.

– Jeg ville også ha utviklet meg, men jeg er fornøyd med hvordan det ble.

Memphis Depay ble skadet tidligere i sesongen og var i ferd med å miste resten av sesongen, men etter at coronaen kom har nederlenderen muligheten til å fullføre sesongen med Lyon. Fredag kveld spiller 26-åringen kvartfinale i Champions League mot Juventus.