– Jeg vil ha jobben

VIDEO: Louis van Gaal uttaler seg om den ledige United-jobben.

Louis van Gaal letter endelig på sløret, og sier at han har veldig lyst til å lede det han ser på verdens største klubb.

– Jeg ville elsket å få jobben. Jeg håper fortsatt at jeg blir den som får den. Det er den største klubben i verden, og en fantastisk utfordring, sa Van Gaal i følge BBC.

Føler seg ikke sikker

62-åringen kom med uttalelsen i forbindelse med en pressekonferanse på begynnelsen av en tredagers treningsleir for det nederlandske landslaget. Selv om media har fått det til å virke som at avtalen er så godt som klar, og at nederlenderen er den eneste aktuelle, går han ikke med på at han er sikret å få jobben.

– Media tenker at jeg er den som blir ansatt, men det som er viktig, er om Manchester United også tenker det.

Venter til sesongslutt

Det er nå lite som tyder på at United kommer til å offentliggjøre noe før sesongen er over, og uansett hva som skjer, vil ikke Van Gaal være klar før etter sommeren VM-sluttspill.

Den tidligere Barcelona- og Bayern München-manageren sier at han klarer å fokusere fullt på sin nåværende jobb, selv om det går rykter om fremtiden.

– Jeg må fokusere på jobben min. Jeg er trener for det nederlandske landslaget. Jeg har ventet lenge på å få være med i et VM-sluttspill, så det er veldig viktig.

– Dette berører meg ikke. Jeg har fått tilbud mange ganger tidligere, og jeg vet alt om hvordan fotballverden fungerer, og hva det betyr.