– Jeg var uenig i noen av avgjørelsene til United-styret

Ander Herrera forlot Manchester United sist sommer etter at han ikke ble enig med Manchester United om en ny kontrakt.

I et intervju med ESPN hinter Herrera om at det hele skyldes uenigheter med United-styret – men tar samtidig Ed Woodward & co i forsvar også.

– Når jeg ser tilbake på denne tiden for ett år siden, så var ikke min intensjon å forlate Manchester United.

– Jeg hadde noen andre meninger enn United-styret, men jeg respekterer dem. Jeg respekterer dem høyt. De gjør ting for Manchester United[s beste], og jeg er uenig med folk som sier at de ikke gjør det. De lider virkelig når ting ikke går bra, og de kjemper virkelig for å bringe Manchester United tilbake.

– Jeg var uenig i noen av avgjørelsene de tok, men slikt skjer i fotballen. Det skjer i alle bedrifter. Utenom det, så respekterer jeg dem. Jeg hadde en veldig god relasjon med Ed Woodward, og med eierne når de var der, så jeg har ingenting å klage på med dem.

WOODWARD: Ander Herrera insisterer på at han hadde en god relasjon med Ed Woodward, men gjør det også tydelig at det ikke var alt han var enig i.

Dette har vi skrevet om Herreras avskjed tidligere:

Dette er informasjon fra en tidligere sak om Ander Herrera:

United.no har kjennskap til noen av detaljene i situasjonen til Herrera i løpet av hans siste år som United-spiller.

Sommeren 2018 var spanjolen usikker på hva klubben ønsket. Skulle de benytte seg av opsjonen i kontrakten som ville forlenge avtalen med ett år, eller kom de ikke til å gjøre det?

Fem dager før kontrakten gikk ut fikk Herrera et brev i posten. Der fikk han vite at Manchester United hadde utløst opsjonen, og at han dermed var United-spiller i ett år til. Deretter gikk det måneder uten at Herrera hørte noe om hva klubben så for seg videre.

Det var først da Solskjær var ansatt at det første tilbudet kom. Da var det allerede for sent.

NØLTE UNITED? Ander Herrera var lenge usikker på hva United egentlig ønsket, ifølge vår informasjon.

Seriemester uten å juble

Tilbake til nåtiden: Ander Herrera og PSG har blitt erklært som seriemester etter at sesongen i Frankrike har blitt avsluttet.

Dette er Herreras første ligamesterskap som spiller, men det skjedde ikke helt på den måten han ønsket.

En ting er at han på grunn av bl.a. skader bare har vært på banen i åtte av PSGs ligakamper denne sesongen (han scoret for øvrig sitt første mål for den franske hovedstadsklubben i sin foreløpig siste kamp for dem), men noe annet er at han gjerne skulle sett at ligamesterskapet ble sikret på banen.

– For å være ærlig så feiret jeg ikke. Jeg elsker fotball, men jeg elsker å spille fotball og å vinne troféer på banen.

– Det er selvsagt godt å ha en tittel til, men det er ikke det samme. Jeg ønsket å feire med fansen vår og lagkameratene mine.

– Jeg har ikke vunnet en ligatittel som profesjonell fotballspiller, for i Manchester hadde vi muligheten til å vinne noen troféer, men ikke Premier League, så jeg så frem til det [i PSG], men vi fikk ikke gjort det på banen.

ANTIKLIMAKS: Da Herreras første ligatittel omsider kom, så ble det ingen feiring.