– Jeg klarer ikke å se Uniteds plan

Den tidligere United-legenden og BT-eksperten med klar tale etter tapet mot Burnley.

United tapte hjemme mot Burnley onsdag kveld, i det som var en svak prestasjon. Dermed flommer det over av negativitet.

Rio Ferdinand var blant dem som gikk til angrep på ledelsen og eierne etter tapet.

– De har altså brukt 600 millioner pund på den troppen. Men på hva? Jeg klarer ikke å se verdien der ute?

– Det er ingenting i dette laget som tyder på at dette er et fundament for fremtiden. For å være ærlig så er jeg flau. Det er flaut å være her og se et lag som ikke presterer og samtidig heller ikke se hva planen faktisk er.

– Jeg ser ikke et klart definert mål, en klar plan, at vi skal gjøre «dette» og «dette» er måten vi når det målet på. Jeg ser det bare ikke.

– Jeg tenker ikke egentlig bare på resultatet, men investeringene i stallen, byggverket som nå reises slik at klubben skal kunne utfordre på sikt. (…)Man kan ikke forsvare dette, og barn rundt omkring i landet kommer ikke lengre til å løpe rundt i United-drakter. De kommer ikke til å ønske seg hit til Old Trafford for å støtte United hvis det er dette som blir servert.

– Fansen gikk etter 84 minutter i dag. Det er flaut. De på toppen må ta en ordentlig titt på hva som faktisk skjer, og sørge for at det blir gjort endringer. Det må en tydelig plan på plass, en plan som folk kan forstå og se og så si: «Ja, jeg ser hva vi prøver å oppnå», men det er ikke mulig å se nå.