– Jeg kan ikke kommentere Gareth Bale

Ole Gunnar Solskjær i den sperrede delen av fredagens pressekonferanse.

– Jeg kan egentlig ikke kommentere Gareth Bale eller spesifikke spillere. De tilhører andre klubber, men vi burde selvsagt se etter kvalitetsspillere og spillere som kan gjøre oss til et bedre lag.

– Det er imidlertid så mye å tenke på når man skal kjøpe spillere. Det er lett hvis man jobber i pressen eller er en supporter, da kan man tenke kortsiktig. Vi må imidlertid også tenke langsiktig og på hvem som har rett personlighet.

Det sa Ole Gunnar Solskjær i den sperrede delen av fredagens pressekonferanse. Spørsmålet om Bale kom selvsagt fordi United i lang tid har blitt koblet til et mulig kjøp av Real Madrid-spilleren, samtidig som det også ryktes at United nå heller ser etter yngre stjerner enn den noe skadeplagede waliseren som fyller 30 år i sommer.

GARETH BALE: Kobles jevnlig til ren retur til Premier League igjen, med United som et av alternativene.

Da hadde Solskjær tidligere på pressekonferansen, i den åpne delen, snakket om en bra treningsuke for Anthony Martial og at Jesse Lingard og Ander Herrera også hadde trent godt – og at Phil Jones var klar igjen.

I del to sa Solskjær at med Ashley Young suspendert så hadde han både Diogo Dalot og Phil Jones som et alternativ på høyrebacken – i tillegg til at de også kunne endre system.

Ellers understreket han igjen, etter gjentatte spørsmål om Champions League, at United er gode nok til å slå alle.

– Vi viste det mot Paris St. Germain, men det er så mange variabler og marginer som avgjør disse kampene, for eksempel VAR. For meg var det straffe den vi fikk i Paris, men man behøver jo likevel ikke å få det og hvis det hadde skjedd så var det ingen som ville huske den kampen, sa Solskjær.

Noen mener du har hatt flaks så langt?

– Jeg kan bare si at man må gjøre seg fortjent til flaksen sin, men av og til kan det være bedre å være heldig enn god.

– Allt tap gir et antiklimaks, den verste følelsen. Men man kan også si at det eneste gode med tapet mot Arsenal var at man fikk kjenne på den smerten, sa Solskjær – med klar tanke om at man da vil gjøre alt for å unngå samme følelse etter lørdagens kamp.

Lørdagens FA-cupkamp mot Wolverhampton spilles 20.55.