– Jeg innrømmer at jeg tok feil

Rio Ferdinand var blant de mange skeptikerne da Manchester United hentet Odion Ighalo på lån i januar. Nå er den tidligere United-stopperen glad han tok grundig feil.

Eksperter mener mye, men det er ikke alle som sier fra når de har tatt feil eller når de endrer mening.

Det har Rio Ferdinand nå gjort.

– Åtte kamper, kun tre av dem fra start, fire mål og én målgivende. Så mange av dere sa: «Hva er det vi gjør? Hvorfor henter vi han». Jeg var en av dere, jeg skal innrømme det, sier Ferdinand til sine følgere på Instagram.

– Han har imidlertid motbevist oss alle sammen og det er forfriskende å se en spiller som også er supporter. Han ser rett og slett overlykkelig ut over å være der, omtrent som om han sier takk til Ole hver dag, sier Ferdinand.

NÅ EKSPERT: Rio Ferdinand snakker nå om fotball som ekspert.

De fleste hadde ventet at United skulle hente nordmannen Joshua King fra Bournemouth på januarvinduets siste dag, men i stedet ble det Ighalo som har en fortid i norsk eliteserie med Lyn.

LES OGSÅ: – Drømmen min er United

Ighalo imponerte også stort for Watford før han dro til Kina, og Ferdinand mener spissen fra Nigeria gir United en annen dimensjon på topp.

– Han gjør den jobben han blir bedt om å gjøre. Rashford vil sette pris på å spille med ham (Ighalo, red. anm) når han er tilbake. Han gir noe annerledes til laget enn alle de andre spillerne. Om det ikke går vår vei, har han andre strenger å spille på og han har allerede satt sitt preg på laget alle de gangene han har blitt byttet inn. Det liker jeg, sier Ferdinand.

LES OGSÅ: Rio: – Kjøp Bellingham