– Ingen planer om å selge Pogba

United-ledelsen skal være overbevist om at franskmannen er spilleren å bygge et nytt United-lag rundt.

– Paul Pogbas fremtid ligger på Old Trafford og Manchester United har ingen intensjoner om å selge franskmannen verken i januar eller til sommeren.

Les også: Dette sa Solskjær før Bournemouth-kampen

Det skriver Telegraph-journalisten James Ducker som er tett på United.

– En å bygge laget rundt

Både Barcelona og Juventus skal ha vist interesse for den franske verdensmesteren som bare tidvis har sprudlet for United denne høsten.

En stor del av Pogbas problemer i United denne høsten kan imidlertid tilskrives franskmannens mange feider med den tidligere manageren José Mourinho, og med portugiseren ute av klubben, håper United-ledelsen åpenbart at det vil gi Pogba en ny vår i United-trøyen.

Mot Huddersfield scoret franskmannen to mål og ble rikelig belønnet av united.nos lesere på spillerbørsen.

NY VÅR: På to kamper under Ole Gunnar Solskjærs ledelse har Paul Pogba scoret to og hatt to målgivende. Franskmannen fremstår nå som en helt annen spiller enn under José Mourinho.

Mirror-journalisten David McDonnell forklarte til united.no hvorfor han tror Pogba vil blomstre under Solskjærs ledelse. 

– Pogba vil gå rett inn på laget. Tidligere i høst, da Molde møtte Hibernian, sa Solskjær at han ville bygge laget rundt Pogba. Hvorfor skulle han ha endret mening? Det var mye som bidro til Mourinhos fall, men det er ingen tvil om at konflikten med Pogba var et av de største problemene. Du har rekordkjøpet på benken og vi snakker om en spiller som har vunnet VM og storspilt i turneringen.  Det er ikke slik det skal være, forklarte McDonnell til united.no etter Solskjærs første pressekonferanse som United-manager.

Helomvending

Duckers artikkel i fredagens Telegraph har ingen åpne kilder, men det virker åpenbart at journalisten har enten snakket med Ed Woodward eller noe som står United-lederen nært.

Og budskapet i saken er det samme som Mirrors McDonnell serverte til united.nos lesere for en uke siden.

Woodward ser fremdeles på Pogba som spilleren United skal bygge laget rundt.

DÅRLIG KJEMI: Paul POgba og José Mourinho hadde et elendig forhold på tampen av portugiserens tid som manager for United. Nå blomstrer imidlertid franskmannen igjen under Ole Gunnar Solskjærs ledelse.

– Solskjær vil  oppmuntre Pogba til å ta vare på den friheten han vil få og slå seg løs. Under Mourinho var det mange som spilte med tvangstrøyer. De kunne ikke slå seg løs og de spilte med frykt. Noe av det første Ole sier er at han vil laget skal spille uten frykt. Vi kommer til å se et mye mer spennende United under Solskjær, forklarte McDonnell.

Paul Pogba skal ha vært så misfornøyd med å slite benken under Mourinhos siste kamper som United-sjef at han ønsket seg bort fra klubben.

Nå tror United-ledelsen at franskmannen vil endre holdning og bli en nøkkelspiller både for Ole Gunnar Solskjær og en eventuell etterfølger i managerstolen.

–  Paul er en strålende spiller, en av de beste i verden. Han har vært god offensivt, men han spiller også med fysikk. Han kan vinne taklinger og hodedueller. Han har hatt en strålende innstilling slik de andre. Han er en vi ønsker å bygge laget rundt, sa Solskjær til pressen på Carrington fredag morgen. 

I bortekampen mot Bournemouth var franskmannen arkitekten bak Marcus Rashfords vinnermål på overtid.

Til søndagens møte med Eddie Howe sitt mannskap håper United-fansen at Pogba igjen kan blomstre og lede an i jakten på en Champions League-plass neste sesong.