Topp fem for første gang

Manchester City-seier mot Arsenal var til hjelp for United på søndag.

Når vi så på kampoppsettet for denne helgas Premier League-runde, så kunne vi se at det ville være gode muligheter for å ta et steg oppover på tabellen om vi klarer å gjøre jobben mot Leicester – men det er ikke fordi vi så for oss at Chelsea skulle tape.

Ingen hjelp fra Chelsea

Chelsea spilte nemlig hjemme mot Huddersfield, og vant hele 5-0 etter at Higuaín og Hazard scoret to mål hver, mens David Luiz scoret det siste. En god måte å slå tilbake på etter å ha tapt stort i midtuka mot Bournemouth, altså.

Tottenham startet runden ni poeng fremfor United, og etter en sen scoring av Son Min-Heung ble det tre poeng mot Newcastle. Pochettinos mannskap er dermed 12 poeng fremfor United før søndagens kamper, og er faktisk forbi Manchester City nå også.

City har ikke gitt opp

I søndagens storkamp var det ventet mange mål – og de nøytrale seerne ble heller ikke skuffet.

Pep Guardiola og Manchester City fikk besøk av Unai Emerys Arsenal – i en kamp hvor United-supporterne sto ovenfor et typisk «pest eller kolera»-valg.

Det tok Agüero drøye tre minutter å få sitt første mål for kvelden, et mål som ble utlignet av Koscielny like før pause.

Argentineren var dog ikke ferdig for kvelden, og ga seg ikke før han hadde hattricket i lomma.

Dermed endte oppgjøret på Ethiad 3-1, og Arsenal-tapet betyr at United nå for første gang denne sesongen befinner seg i topp-fem!