– Ikke min jobb å holde dem fornøyde

Ole Gunnar Solskjær frykter ikke at tøff konkurranse skal skape dårlig stemning i United-garderoben. Nordmannen ber spillerne være klare til å gripe sjansen når de får den.

Ti dager før overgangsvinduet stenger er det bare Alexis Sánchez som har forlatt Old Trafford.

Chris Smalling og Marcos Rojo trener på egen hånd i påvente av potensielle overganger, mens Andreas Pereira, Diogo Dalot og Sergio Romero også skal være aktuelle for salg ifølge rapportene.

– Spillere er fornøyde når de spiller bra og vinner kamper, og det samme er jeg. Det er ikke min jobb å holde dem fornøyde. Min jobb er å velge spillerne som gir oss resultater. De må være klare når de skal spille, sa en tydelig Solskjær på fredagens pressekonferanse før Premier League-oppgjøret mot Brighton.

LES OGSÅ:

SUNN KONKURRANSE: United-spillerne i aksjon på Carrington på torsdag.

Nordmannen har hele åtte midtstoppere i troppen. Harry Maguire og Victor Lindelöf hadde en bekymringsverdig serieåpning mot Crystal Palace, mens Eric Bailly fikk sjansen mot Luton.

– Vi viste forrige sesong hvordan vi kan forsvare oss. Vi slapp inn enkle mål mot Crystal Palace, men statistikken viser hvor solid partnerskapet til Harry og Eric var i fjor, sa Solskjær.

– At Eric er tilbake er et stort pluss for oss. Jeg gleder meg til at han får spille flere kamper og kan utvikle seg videre. Vi har ventet på at han skal bli skadefri og kan spille jevnlig.

I tillegg er Axel Tuanzebe på vei tilbake etter operasjon og 18-årige Teden Mengi hentet opp fra U23-laget. Phil Jones er skadet.

– Tuanzebe nærmer seg å kunne trene sammen med resten av laget. Han trener på gresset og bør være klar igjen etter landslagspausen, sier Solskjær til klubbens nettsted.

TIPP LAGET: Hvem tror du starter mot Brighton?

TIL ROMA? Chris Smalling hadde en kjempesesong på lån i Roma i fjor.

Fredag meldte Daily Mail at Smalling begynner å bli frustrert over at overgangen til Roma ikke er i boks. Manchester Uniteds priskrav på 18 millioner pund virker å være for høyt for den italienske hovedstadsklubben.

– La oss se om det skjer noe før overgangsvinduet stenger, sa Solskjær, som ifølge avisen må selge en forsvarsspiller før han får grønt lys til å hente inn venstreback Alex Telles, ifølge artikkelen.

Denne uken ble det også rapportert at Manchester United kommer til å gjøre et nytt fremstøt på Jadon Sancho før vinduet stenger 5. oktober.

På pressekonferansen gjentok Solskjær det han har sagt tidligere.

– Som jeg har sagt så mange ganger har jeg tillit til de spillerne jeg har. Mitt fokus er på fotballen, jeg kan ikke tenke på noe annet nå.

LES OGSÅ: