– Ikke bekymret – Paul kommer til å bli værende

Solskjær får alltid spørsmål om Paul Pogba, og slik ble det også på den sperrede delen av pressekonferansen før Wolves-kampen.

Overgangsvinduet er stengt, og United kan ikke hente flere spillere – unntatt gratisspillere (vi har jo blitt koblet til Fernando Llorente, for eksempel).

Det betyr ikke at det ikke kan forsvinne spillere ut, siden det internasjonale overgangsvinduet fortsatt er åpent.

LES OGSÅ: – Noen ganger vil det være Marcus i midten, og Anthony på venstre

Matteo Darmian, Marcos Rojo og Alexis Sánchez er noen av spillerne som det ikke er helt utenkelig at kan forsvinne ut dørene.

I tillegg kommer det til å bli spekulasjoner rundt Paul Pogba, selvsagt.

Etter Chelsea-kampen snakket franskmannen med RMC, og ble sitert på følgende:

– Jeg føler meg alltid bra når jeg spiller fotball. Jeg gjør det jeg liker, i tillegg til at det er hobbyen min. Jeg gir alt hver gang jeg går ut på banen.

– Jeg er klar over hva som har blitt sagt. Bare tiden vil vise. Det er alltid et spørsmålstegn.

– Nå er jeg i Manchester. Jeg trives med lagkameratene mine, jeg ønsker alltid å vinne kamper, og jeg skal gjøre mitt beste når jeg er på banen.

Ole Gunnar Solskjær ble på den lukkede delen av fredagens pressekonferanse konfrontert med Pogbas uttalelser om spørsmålstegnet som alltid er der.

– Jeg synes ikke det er rart å si at han nyter å spille, at han har det gøy med lagkameratene, nyter hva han gjør, og at han koser seg med fotballen.

– Angående den setningen om spørsmålstegnene rundt ham… det er alltid spørsmålstegn rundt Paul. Det er ikke en eneste pressekonferanse hvor jeg ikke har svart på spørsmål om Paul Pogba. 80% av hva han sa, var at han koste seg med kampen, og med å spille her [i United].

– Og hva med de andre 20 prosentene?

– Det er spørsmålet. Setter han spørsmålstegn ved dere, eller setter dere spørsmålstegn ved ham? Jeg har absolutt ingen bekymringer om Paul.

– Vil han definitivt være her 2. september?

– Om ikke noen… Slik jeg ser det, så kommer han til å bli værende.