– Noen ganger vil det være Marcus i midten, og Anthony på venstre

Ole Gunnar Solskjær fikk spørsmål og Martial og Rashford på den lukkede delen av pressekonferansen før Wolves-kampen.

Romelu Lukaku er solgt, og det betyr mer ansvar på Anthony Martial og Marcus Rashford.

Mot Chelsea startet Martial på topp, og Rashford på vingen, mens vi tidligere ofte har sett at det har vært omvendt. Begge fikk uansett en god start, med henholdsvis ett og to mål. 

Hvem kommer egentlig til å være spydspissen denne sesongen? Solskjær snakket om dette på den sperrede delen av pressekonferansen før Wolves-kampen.

– Anthony hadde perioder hvor han spilte som nummer ni, som midtspiss, under Van Gaal, og så har han spilt på venstrekanten de siste årene. Jeg mener både han og Marcus er kapable til å spille begge i begge posisjonene. Noen ganger vil det være Marcus i midten, og Anthony på venstre, eller Dan James på venstre, og kanskje en av dem på høyresiden.

LES OGSÅ: Solskjær om Pogba: – Ikke bekymret – Paul kommer til å bli værende

KAN FÅ SJANSEN PÅ VENSTREVING: Daniel James.

Solskjær er nå opptatt av å få både Martial og Rashford til å score flere enkle scoringer – goalgetter-scoringer – heller enn å satse på at de scorer flere av de vakre scoringene fra gode langskudd eller dribleserier.

– Jeg ønsker at begge skal score flere enkle mål. Du trenger ikke å jobbe for hardt for å score dem, det handler bare om litt bevegelse.

Mot Chelsea scoret Martial et slikt mål.

– Det var en herlig kontring, med et godt løp fra Anthony. Jeg tror kanskje han følte at han burde fått den første pasningen, men så gikk den litt ut mot Jesse, og han stoppet. Men så kom han seg tilbake i en god posisjon, og selv om han ikke traff den helt rent, så gikk den inn. Om en kan få fem ekstra slike mål hver sesong fra hver av dem, så er det ti ekstra mål.

– Hvem er den mest naturlige avslutteren av Rashford og Martial?

– De har fortsatt et stykke igjen på veien, for Mason [Greenwood] er en mer naturlig avslutter enn dem! sa Solskjær med et lurt smil.

VIL HA FLERE ENKLE MÅL: Ole Gunnar Solskjær.