– Bare tiden vil vise

For første gang siden uttalelsen i juni lot Paul Pogba seg intervjue. Nok en gang hersker det en viss kryptisk usikkerhet i franskmannens formuleringer.

Men Pogba understreker også at han trives i Manchester United og alltid kommer til å gjøre sitt beste for laget på banen.

Det vil sannsynligvis glede Ole Gunnar Solskjær, som har forsvart 26-åringen i hele sommer til tross for ryktene om en overgang til Juventus eller Real Madrid.

– Jeg føler meg alltid bra når jeg spiller fotball. Jeg gjør det jeg liker, i tillegg til at det er hobbyen min. Jeg gir alt hver gang jeg går ut på banen, sa Pogba til den franske radiostasjonen RMC etter 4-0-seieren mot Chelsea.

Han tok seg god tid til å takke fansen etter kampen og var den siste spilleren som forlot gressmatten på Old Trafford.

– Jeg er klar over hva som har blitt sagt. Bare tiden vil vise. Det er alltid et spørsmålstegn.

– Nå er jeg i Manchester. Jeg trives med lagkameratene mine, jeg ønsker alltid å vinne kamper, og jeg skal gjøre mitt beste når jeg er på banen.

Pogba ble koblet til Juventus og Real Madrid i sommer etter at både han og Mino Raiola uttrykte et ønske om et klubbytte for franskmannen. 

Manchester United skal imidlertid ha nektet å selge for under 150 millioner pund, og avslo Real Madrids eneste bud på rundt 27 millioner pluss James Rodriguez. Mot slutten av overgangsvinduet kom det meldinger om at den spanske hovedstadsklubben hadde gitt opp.

Solskjær roste franskmannens innstilling under hele sommerturneen og gjorde det samme etter serieåpningen mot Chelsea, der Pogba leverte to målgivende pasninger.