I ferd med å hente norsk keeper?

Aurora Mikalsen går etter alt å dømme fra Kolbotn til Manchester United, ifølge NRK.

NRK erfarer at Aurora Mikalsen forlater Kolbotn for å signere for Manchester United, og at kun formaliteter gjenstår.

Hun kan potensielt få debuten mot Manchester City allerede nå i helga. United har tidligere i sommer også hentet inn den engelske landslagskeeperen Mary Earps.

Mikalsen trente med klubben i sommer på Ekebergsletta.

– Det var helt sinnssykt gøy. Det er noe helt annet enn det hverdagen har å by på. Det var en ordentlig motivasjonsboost, sa hun til Aftenposten etter treningen.

– Gode spillere blir lagt merke til. Det er ikke bare United som har sett på Aurora, det er mange flere klubber også. Det passet bra at de var i Oslo, og Aurora bor i Oslo. Så da var det bare å smelle til, sa spillerens agent til samme avis.

23 år gamle Mikalsen er fra Kristiansund, og har spilt for Clausenengen og Arna Bjørnar tidligere. Hun skal være United-fan.

Mikalsen vil bli den andre nordmannen tilknyttet United-kvinnene – Karna Solskjær, datter av Ole Gunnar, har vært med U21-laget ved noen anledninger i sommer, og søndag fikk hun 45 minutter for dem.

LES OGSÅ: Vårt eksklusive intervju med Casey Stoney

MARY EARPS: Den engelske landslagskeeperen ble hentet fra tysk fotball i sommer, for å erstatte gravide Siobhan Chamberlain.