– Hvordan sier man «Football, Bloody Hell» på norsk?

AVISENE HYLLER SOLSKJÆR: Etter den fantastiske snuoperasjonen på Parc des Princes er det bare for United-ledelsen å hente frem kontraktspapirene og få Solskjærs underskrift.

For første gang i historien i Europas gjeveste turnering, enten den het Serievinnercupen eller, som nå, Champions League, har et lag snudd et 0-2-tap fra den første hjemmekampen til seier og avansement i den andre.

Det er ikke rart de engelske avisene ber United-ledelsen om å ta det de kaller er den enkleste avgjørelsen denne sesongen.

Nemlig å gi Ole Gunnar Solskjær United-jobben permanent.

The Times, Matt Dickinson

– Det er umulig for United-ledelsen ikke å gi jobben til Solskjær nå. Om det var noe som helst tvil må den ha forduftet i Paris med Marcus Rashfords straffe, skriver Dickinson.

Han drar en parallell til en annen uforglemmelig United-triumf fra 1999, også den med Ole Gunnar Solskjær i hovedrollen.

STRAFFEJUBEL: United-spillerne jubler som besatt etter Marcus Rashfords 3-1-scoring. Den sendte United videre i Champions League.

– Det var som om den utrolige triumfen over Paris Saint-Germain var hentet rett ut fra Uniteds rikholdige historie. Hva er egentlig «Football, bloody hell» på norsk, spør Times-skribenten?

Dickinson viser til at United har vunnet ti av de tolv ligakampene med Solskjær som manager. Det gir United fem poeng mer enn Manchester City, syv mer enn Liverpool og ti mer enn Tottenham i samme periode.

– United har vunnet hver eneste bortekamp, hele ni i tallet, scoret 23 og sluppet inn 4 og denne seieren er kanskje den mest uventede og nesten uforklarlige av dem alle, skriver han.

Mirror, David McDonnell

Romelu Lukaku ble nok en gang tomålsscorer for United og den belgiske kraftspissen, som tidligere har fått hard medfart av engelske medier, hylles nå av Mirror.

– Siden Ole Gunnar Solskjær ble hentet inn for å redde stumpene av en katastrofal United-sesong laget hadde hatt under José Mourinho, har Romelu Lukaku blitt pent nødt til å smøre seg med tålmodighet, skriver McDonnell.

GIFTIG: Seks mål på tre kamper viser at Romelu Lukaku fremdeles er en viktig spiller for United, mener Mirror-journalist David McDonnell.

Han viser imidlertid til at de siste ukene har vist at Lukaku har mye å tilføre United-laget.

 Solskjær har foretrukket Martial og Lingard som kanter med Rashford på topp, men skader har gjort at Lukaku har fått sine sjanser og de har han tatt vare på.

– På én uke har Lukaku scoret to mot Crystal Palace, to mot Southampton og nå to mot Paris Saint Germain. De seks målene er flere enn det Alexis Sánchez har klart på 14 måneder, skriver Mirror-journalisten.

Mirrors spillerbørs: De Gea 8, Smalling 8, Bailly 5, Lindelöf 8, Young 8, Fred 7, McTominay 8, Pereira 7, Shaw 8, Lukaku 9, Rashford 9 Innbyttere: Dalot 7, Chong 6, Greenwood 6

Daily Mail, Martin Samuel/Amitai Winehouse

Martin Samuel hyller iskalde Marcus Rashford som tok den avgjørende straffen.

– Marcus Rashford har aldri tatt et straffespark for United før. Han er 21 år gammel, tenk på det. Mot ham er Gianluigi Buffon, en av de mest rutinerte og beste keeperne fotballverden noen gang vil se, samt 50.000 på tribunen. Scorer han er det et av de største comebackene som noen gang er gjort i Champions League, men bommer han er det ingen steder å gjemme seg, skriver Samuel.

– Dette var lagånden fra 1999, skriver Daily Mail og har bildene fra Uniteds hjemkomst til Manchester natt til torsdag der Sir Alex Ferguson og Ole Gunnar Solskjaer begge smiler på vei ut av terminalen på flyplassen i Manchester.

– Til og med væpnet politi på flyplassen ga United-spillerne applaus da de kom til ankomsthallen, skriver avisen.

Avisen skriver også om Sir Alex Fergusons besøk i United-garderoben etter kampen og at Solskjær forklarte på pressekonferansen at det var strålende å se ham der.

Telegraph, James Ducker

– Både Luke Shaw og Romelu Lukaku er overbevist om at Ole Gunnar Solskjær vil få managerjobben permanent, skriver Telegraph-journalisten.

Etter oppgjøret sang United-spillerne Solskjær-sanger i garderoben og Ducket viser til hvordan nordmannen har snudd den negative stemningen fullstendig på hodet etter at han kom inn like før jul.

Nå er det optimismen og gleden som råder.

I «På Puben» har Bjarte Valen denne gangen innført Happy Hour når han har med seg Eivind Holth fra Paris som oppsummerer hvordan han opplevde den utrolige kampen onsdag kveld.