– Hvor har dere dette fra?

Sir Alex Ferguson stiller seg uvitende til ryktene rundt Antonio Valencia. I tillegg kom han med skadeoppdateringer på fredagens pressekonferanse.

Skotten møtte pressen til sin ukentlige pressekonferanse på Carrington fredag formiddag. Her er hovedpunktene fra den obligatoriske seansen:

Om skadene:

– Nani har trent hele uken og er tilbake for fullt nå. Han er fin å få tilbake, for han er en utrolig begavet fotballspiller. I tillegg gjør han stallen enda sterkere.

– Og vi er nødt til å ha en sterk tropp nå som det skal spilles tre kamper på bare syv dager. Jeg kommer til å rullere og bruke hele stallen, sier skotten.

– Når det gjelder Anderson og Michael Owen, er de fortsatt ute med skader.

Om Valencias form og ryktene rundt utsatt operasjon:

– Jeg vet ikke hvor dette har dukket opp fra, men det har i hvert fall aldri blitt diskutert hos oss eller vært på vår agenda.

– Han er en plate inne i foten, og vi har ingen planer om å fjerne den slik situasjonen er nå. Formen hans har vært helt fantastisk. Og når spillere finner formen – den aller beste formen – på dette tidspunktet av sesongen, er det en bonus, mener han.

Du kan lese mer om ryktene rundt Valencias operasjon her.

Om støtten fra supporterne:

– De er alltid viktige for oss når vi kommer til dette stadiet av sesongen. De maner oss alltid framover på banen, spesielt på Old Trafford, og når det gjenstår rundt et kvarter av kampene, føles det nesten som om de bidrar til å sende ballen inn i nettet. Og det gir oss selvsagt en stor fordel.

– De var også fantastiske fra første minutt mot Blackburn, og det hadde vært glimrende om de kan fortsette å vise en slik støtte resten av sesongen.

Om kampen mot QPR:

– Det er aldri enkelt å spille mot lag som kjemper for å overlere, og kampen mot QPR kommer garantert til å bli en hard nøtt. Det var alt annet enn enkelt mot Blackburn på mandag, men vi fikk med oss et fantastisk resultat etter å ha scoret to sene mål.

– Men, Mark Hughes er en kriger, og laget hans kommer til å gi oss solid kamp. QPR har fått med seg to fantastiske resultater i sine to siste kamper; de slo Liverpool etter å ha ligget under med 2-0, og slo også Arsenal 2-1 i sin forrige kamp.